Петровић: Причаћу са свима, посебно са бившим одборницима СДС који су добили подршку народа

Врата СДС-а су отворена за сарадњу са свим грађанима и сви бивши чланови СДС-а који осјећају припадоности идеологији Српске демократске странке су добродошли. Сви народни одборници који су добили подршку народа могу очекивати моју подршку. Интерес грађана Бијељине треба нам бити свима на првом мјесту.

петак, 4 децембра, 2020 / 11:54

Истакао је наведено новоизабрани градоначелник Бијељине др Љубиша Петровић након састанка са највишим руководством Српске демократске странке данас у Бијељини.

Петровић се захвалио Мирку Шаровићу, Милану Миличевићу и Ради Савићу на доласку и зато што што су му током предизборне кампање пружали свесрдну подршку као кандидату за градоначелника.

"Бијељина је у нашим плановима била прва адреса за посјету али због чињенице да сам био у изолацији одмах након избора морали смо прилонгирати долазак у Бијељину. Данас поносно кажем, Бијељина је одбрањена" – истакао је предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић.

Он је казао да се, на примјеру Бијељине, давање простора младим људима, са јасном визијом и програмом, показао исправним и то је пут којим ће СДС наставити у будућности, кроз подмлађивање и давање шансе онима пред којима је будућност.

"Доктор Љубиша Петровић ће бити градоначелник свих грађана Бијељине. То је говорио у кампањи и сигуран сам да ће своје обећање одржати. Данас разговарамо о обезбјеђењу скупштинске већине за нашег градоначелника. Та подршка треба да буде на онома концепту на коме је др Љубиша Петровић добио подршку грађана Бијељине а то је Бијељина једнака за све њене грађана.

Шаровић је нагласио да очекује наставак свих капиталних пројеката за Бијељину и да ће Петровић на том путу имати његову пуну подршку.

Предсједник Градског одбора СДС Бијељина Томица Стојановић захвалио се свим грађанима Бијељине на подршци и најавио да ће странка још снажније радити у будућности.

"Оно што смо говорили током изборне кампање се остварило. Многи нису вјеровали али ми у ГО СДС Бијељина јесмо. Нека грађани знају да ћемо испунити оно што смо у кампањи причали и да наша обећања неће бити са празна прича. Позивам све грађане Бијељине да нам приђу, знају нашу адресу. Желимо да дамо прилику свима а посебно младим људима да креирају будућност нашег града али и будућност наше странке у Бијељини" – поновио је Стојановић.