У Бијељини вагање већине: Водовод и Бања Дворови насупрот Градске топлане

Дневни ред 13. сједнице Скупштине Града чинило је 20 тачака, а додатно је уврштен Приједлог извјештаја о раду ЈУ "Воде” за 2021. годину. Све тачке, изузев оних које су се односиле на приједлоге одлука о одобравању новчаних средстава за ЈП Градска топлана и усвајање регулационих планова "Дашница 1" и "Гвоздевићи", су усвојене.

Градоначелник Бијељине тражи ванредну скупштину због топлане

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић упутио је предсједнику Скупштине Града Александру Ђурђевићу захтјев за сазивање сједнице Скупштине града Бијељина, на којој би требало да буде разматран Приједлог одлуке о одобравању новчаних средстава Градској топлани.


Пјешачка зона: Обнавља се централна градска Улица патријарха Павла у Бијељини

Уз благослов Његовог Преосвештенства владике Фотија у понедјељак, 11. априла почињу радови на реконструкцији Улице патријарха Павла.- Посебну захвалност за подршку овом пројекту дугујемо нашем Преосвећеном Владици, а сигурни смо да ће и комплекс манастир Светог Василија добити љепше окружење – истакао је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.Телефонија Видаковић добила посао одржавања јавне расвјете у Бијељини

Градоначелник Љубиша Петровић данас је са представником компаније "Телефонија Видаковић" из Добоја потписао уговор о одржавању јавне расвјете у Бијељини. Том приликом, Петровић је истакао да је процес провођења јавне набавке био дуготрајан и да је ометање истог нанијело велику штету грађанима, јер су улице биле неосвијетљене.


Градоначелник Бијељине позвао да против њега поднесу кривичне пријаве

Јуче су грађани Бијељине имали прилику да послушају конференцију за медије Савјета за спорт који чине одборници Скупштине града. На конференцији је оптужен Градоначелник да је донио незакониту одлуку и позван је да исту поништи или ће поднијети кривичне пријаве.Писмо градоначелника Бијељине локалном водоводу, као предсједник скупштине акционара

Поводом тешке ситуације и опасности да грађани остану без снабдијевања хигијенски исправном водом за пиће, али и угрожености да радници Акционарског друштва "Водовод и канализација" Бијељина остану без личних примања, градоначелник Љубиша Петровић је министру финансија Републике Српске упутио отворено писмо у којем се истиче:


Једанаеста сједница Скупштине града Бијељина у ону тамо сриједу – у десет часова

На данашњем мађустраначком састанку представника странака које су заступљене у Скупштини Града договорено је да се 11. сједница Скупштине Града одржи 23. фебруара 2022. године у Центру за културу "Семберија", са почетком у 10 часова.