Љубиша Петровић отворио врата бијељинске градске управе седми пут

Бројни грађани Бијељине искористили су још једну прилику да на Дану отворених врата у Градској кући, односно, у непосредном разговору са градоначелнком Љубишом Петровићем и његовим сарадницима, изложе проблеме с којим се суочавају, али и предложе рјешења за унапређење квалитета живота у Семберији.


Љубиша Петровић у кецељи: Одржан Етно сајам у Дворовима код Бијељине

Удружење жена "Бели Анђео" у Дворовима организовало је још један Етно-сајам, окупивши своје чланице, бројне посјетиоце, али и госте из региона, који су на штандовима представили гастрономску и етнолошку традицију свог поднебља.

Бијељина и Азов градови побратитми: Љубиша Петровић се покозачио

Градску управу Бијељине посјетила је делегација из града побратима Азова, коју су чинили представници Градске управе Азова, Руске православне цркве, Војног козачког удружења "Свевелика војска донска", Регионалне јавне добротворне организације "Оци Дона", Музеја у Азову и студената Универзитета у Азову.Тренд пријема због освојеног петог мјеста се наставља – Љубиша Петровић примио Марицу Гајић

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић организовао је данас пријем за кошаркашицу Марицу Гајић, која је са репрезентацијом БиХ освојила пето мјесто на Европском првенству у кошарци. Гајићева је захвалила градоначелнику на пријему, додајући да је до сада представљала Бијељину у најљепшем свјетлу и да ће наставити то да чини и убудуће.Бијељина подржава новчано посдипломце у науци и истраживању

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић потписао је данас уговоре са студентима постдипломских студија, који су на конкурсу за финансирање научно-истраживачких радова у академској 2020/2021. години добили средства за финансирање докторске тезе или мастер рада.


Градоначелник Бијељине нема кад за турнеју по Српској, страначки другови га посјећују у Семберији

Градоначелника Бијељине Љубишу Петровића и његове сараднике у просторијама Градске управе посјетила је делегација предвођена послаником у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Мирком Шаровићем, коју су чинили и начелник Општине Лопаре Радо Савић, начелник Општине Шамац Ђорђе Милићевић и посланик у Народној скупштини Републике Српске Томица Стојановић.