Миличевић: Предсједник Хрватске је ударио шамар српском народу (ограђује се од Зорана Видића)

У Сијековцу је званична војска државе Хрватске учинила стравичан злочин над српским цивилима много прије него што је и дошло до оружаних сукоба у БиХ, истакао је Милан Миличевић, в.д. предсједника СДС.Миличевић: Директан избор српског члана Предсједништва БиХ минимум заједничког националног интереса

Предсједник Главног одбора Српске демократске странке Милан Миличевић изјавио је поводом нагађања која су се појавила у јавности о измјенама изборног закона да директан избор српског члана Предсједништва БиХ или предсједника Републике Српске не смије бити доведен у питање, те да је то национални интерес Републике Српске око којег требају да се сложе све политичке странке.


Миличевић у позадинском приступу Александру Вучићу при говору о економији

"Опозиција ће грађанима 2022. понудити Републику Српску која ће бити у економском замаху. Добар примјер како треба радити и водити своју земљу је предсједник Србије Александар Вучић" – истакао је Милан Миличевић, предсједник Главног одбора СДС.Шаровић и Миличевић на тему измјена Изборног закона

Промјена Изборног закона БиХ је један од најважнијих приоритета за Босну и Херцеговину и из тог разлога Српска демократска странка даје пуно подршку да се у ово неизборној години отпочне и заврши са потпуном реформом изборног законодавства – истакао је Мирко Шаровић, предсједник СДС.


Миличевићев здравствени унитаризам: Мјере морају бити усклађене у оба ентитета

Предсједник Главног одбора Српске демократске странке Милан Миличевић, сматра да је дужност и обавеза српског члана Предсједништва БиХ да у сваком погледу у заједничким органима штити интересе грађана Републике Српске, али да се он не бави тиме, већ се умјесто тога често бави стварима које су у надлежности других институција Републике Српске.Миличевић од Теслића: Нове мјере Републичког штаба конфузне и недосљедне

Штаб за ванредне ситуације општине Теслић данас је поново засједао поводом нових мјера које је Републички штаб за ванредне ситуације донио 4. марта и том приликом је начелник општине Теслић Милан Миличевић Републичком штабу поставио неколико питања.


СДС: У Добоју, на кафици, састали се начелници

Начелници Српске демократске странке одржали су састанак са представницима Градске организације СДС Добој и подржали активности ове организације пред поновљене изборе који ће се 21. фебруара одржати у Добоју.


Петровић: Причаћу са свима, посебно са бившим одборницима СДС који су добили подршку народа

Врата СДС-а су отворена за сарадњу са свим грађанима и сви бивши чланови СДС-а који осјећају припадоности идеологији Српске демократске странке су добродошли. Сви народни одборници који су добили подршку народа могу очекивати моју подршку. Интерес грађана Бијељине треба нам бити свима на првом мјесту.