СДС: У Добоју, на кафици, састали се начелници

Начелници Српске демократске странке одржали су састанак са представницима Градске организације СДС Добој и подржали активности ове организације пред поновљене изборе који ће се 21. фебруара одржати у Добоју.

среда, 3 фебруара, 2021 / 19:53

На сједници Предсједништва СДС која је одржана раније донесена је одлука да на челу Изборног штаба за поновљене изборе у Добоју буде др Милан Радовић а да чланови штаба буду др Милан Миличевић, др Радо Савић, Дарко Бабаљ и Немања Васић.

"Императив морају бити законити и поштени избори и урадићемо све да спријечимо сваку врсту изборних махинација у Добоју. Изборна воља грађана Добоја мора да се испоштује и сигуран сам да ће грађани подржати наше кандидате и да ће СДС остварити запажене резултате" – истакао је др Милан Радовић, замјеник предсједника СДС који је и шеф Изборног штаба за изборе у Добоју.

Предсједник Главног одбора СДС др Милан Миличевић је нагласио да ће искуства са референдума у Теслићу бити користан водич како зауставити изборну крађу у Добоју.

"Оно што је општинска организација СДС-а Теслић урадила на референдуму у Теслићу је прави путоказ како спријечити изборне преваре. Са задовољством ћу наша искуства подијелити са нашим политичким саборцима у Добоју" – појаснио је Миличевић.

Замјеник предсједника СДС Радо Савић је казао да градска организација СДС Добој има подршку свих начелника општина из реда Српске демократске странке и да ће њихова искуства и знања бити веома корисна у спречавању крађе.

"Са нама су данас начелници из Источне Илиџе, Брода, Модриче, Теслића. Подршку ће упутити и остали начелници општина из цијеле Републике Српске. СДС ће успјети заједничким снагама да спријечи изборну превару у Добоју и изборна воља народа у Добоју ће побиједити" – закључио је Савић.

Повјереник ГО СДС Добој и нослилац одборничке листе Раде Јанковић захвалио се гостима на посјети и истакао да је њихова подршка драгоцјена.