Урбан енд јанг латиничење Уједињене Српске

Уједињена Српска је партија која наглашава националну политику, па Фронтал.СРБ жалости што неко ко је крстио овај догађај сматра да нешто мора бити младолико и модерно (читај "урбано") искључиво ако је написано на енглеском језику.

петак, 21 септембра, 2018 / 10:37

Грађански и млади је некоме вјероватно звучало недовољно фенси, кул и тренди. А и вријеђа гласачко тијело на селу?

Фронтал, ако је том неком ко толико воли стране језике да му је српски недостојан, даје савјет да у односу на прокламовану политику уједињене Српске, а поготово дан уочи историјског доласка Сергеја Лаврова у Бању Луку, проба са неким другим језицима.

Саопштење даље доносимо у цјелости уз наглашавање овог чиме смо се бавили узводно.

Городские и молодые

Уједињена Српска синоћ је у ресторану "Соризо" у бањалучкој "Aквани" организовала дружење "Urban & Young Party" за младе, али и за све оне који се тако осјећају. Добра атмосфера, насмијана лица, младост и енергија говоре да је једна од најмлађих политичких партија у Републици Српској на добром путу.

Кандидат Уједињене Српске за Народну скупштину РС у Изборној јединици три Невен Станић рекао је да су се млади У Уједињеној Српској изборили за концепт Млади за младе" .

"Као што смо се унутар партије изборили за активну улогу младих у доношењу одлука, тако млади могу да се изборе за бољу позицију у цијелом друштву и да одлучују о питањима која утичу на њихов живот. То подразумијева да би млади требало да подрже младе кандидате Уједињене Српске, којих је на нашим листама заиста много", рекао је Станић. Он је истакао да ће на овогодишњим изборима 26.000 младих у Републици Српској први пут имати право гласа.

"Тај број значи пет мандата у Народној скупштини РС, односно пет посланика који ће се залагати за останак и бољу будућности младих у Републици Српској", додао је Станић.

Носилац листе Уједињене Српске за Народну скупштину РС у Изборној јединици три Милан Петковић каже да Уједињена Српска има другачију кампању у односу на остале политичке партије.

"Поред класичних страначких трибина и маркетинга, организујемо дружења и за младе и за "старе" на којима не држимо политичке говоре већ остварујемо директну комуникацију са грађанима јер желимо да чујемо њихова размишљања, жеље и сугестије", рекао је Петковић.