Шеф Клуба одборника УС позвао градоначелника на консултације везано за ребаланс буџета 2022. године

Поштовани, овим путем вас позивам на заједнички састанак свих релевантних субјеката у Скупштини града Бањалука ради усаглашавања пројеката који ће се наћи у Ребалансу буџета за 2022. годину.


Уједињена Српска разговарала са првим човјеком канцеларије ЕУ у Бањој Луци

Предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић угостио је господина Симеоне Гуериниа шефа канцеларије Европске Уније у Бањој Луци, с којим је разговарао о актуелној политичкој ситуацији у Босни и Херцеговини и Европској Унији, с посебним нагласком на одлуке које је покушао наметнути Кристијан Шмит.

Невен Станић из УС даје рецензију неизмонтираног снимка свађеу ПДП: Кривили смо погрешну особу за скрнављење Кривог сата

Након слушања (не)монтираног снимка морам рећи да сам шокиран признањем Ивана Бегића да му је Драшко Станивуковић наредио да скрнави "криви сат", споменик жртвама земљотреса.


Станић: Примораћемо Станивуковића да изгради мост у Чесми

Шеф Клуба одборника Уједињене Српске у бањалучкој Скупштини града, обратио се јавности путем видео снимка, у ком наглашава како су бужетски приједлози Уједињене Српске усвојени, и на који начин Бањалука има користи од тога.


Невен Станић позива Станивуковића, на основу судске пресуде, смијени директора Акване

Јавно позивам градоначелника Бањалуке да разријеши дужности директора Акване, Велибора Вукајловића или да директор понуди своју оставку ако има имало морала, из разлога што је судским путем потврђено да је отпуштен из државне управе, тачније из ЈУ СЦ Борик.Урбан енд јанг латиничење Уједињене Српске

Уједињена Српска је партија која наглашава националну политику, па Фронтал.СРБ жалости што неко ко је крстио овај догађај сматра да нешто мора бити младолико и модерно (читај "урбано") искључиво ако је написано на енглеском језику.