Уједињена Српска: Вријеме је да се опасуљимо

У Бањој Луци у Парку "Младен Стојановић", Уједињена Српска је организовала велико "опасуљивање". Грађани Бањалуке могли су да пробају пасуљ из војничког казана, направљен по тајној рецептури Уједињене Српске, а након тога су могли да се засладе колачима из слатког кутка.

недеља, 18 септембра, 2022 / 20:00

Догађају су присуствовали предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, замјеник предсједника Синиша Видовић, потпредсједница др Наталија Тривић, потпредсједник Маринко Драгишић, те многобројни чланови, симпатизери и гости.

"Уједињена Српска се сваки дан дружи с грађанима, а данас правимо ручак у војничом казану, по тајној рецептури, али очекујемо да ће свима замирисати другог октобра" изјавио је Синиша Видовић. 

"За нас је најбитније да смо међу људима, а Уједињена Српска данашњу трпезу спрема као и кампању, јер Уједињена Српска ради по рецепту грађана" додала је Наталија Тривић.
Маринко Драгишић је изјавио да је Уједињена Српска данас показала један другачији вид кампање у ком се грађани и кандидати могу непосредно и спонтано дружити.

Ненад Стевандић изјавио је да је право вријеме да се народ "опасуљи" јер у супротном неће добро проћи. "Ми се ограђујемо од оних који говоре тешке ријечи и пљују по другима ми се дружимо с народом у једној веселој атмосфери" закључује Стевандић.