Уједињена Српска каже: Највећи скуп у историји Културног центра

У Културном Центру Пале вечерас је одржана јавна трибина Уједињене Српске, на којој су представљени кандидати за оба нивоа власти и политички програм ове странке, а интересантно је да су многи који су жељели трибини да присуствују морали остати вани, због велике посјећености, каже се у саопштењу ове странке.

петак, 23 септембра, 2022 / 20:53

Трибини су присуствовали предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, кандидати за народну скупштину Републике Српске испред Изборне јединице 8, кандидати за Парламентарну скупштину БиХ испред изборне јединице 3, руководство Уједињене Српске, чланови, активисти, пријатељи и симпатизери странке.

"Сваки дан смо све јачи и бројнији, а сале нису више само мале него су и плаве. Поносни смо што смо странка која не користи увредљиве и ружне ријечи, а спремни смо да трпимо многа подметања.

Неоспорна је побједа Уједињене српске на овим изборима, не само у Изборним јединицама него и у пост изборном периоду. Посебно ми је драго на велику подршку људи који су изван политике, људи који по први пут гласају само због нас, јер ми имамо најчистије гласове. Ми не уцјењујемо, не купујемо, не обећавамо упразно, већ водимо најчистију кампању са јасним циљевима, сигурна Српска кроз обезбјеђивање хране и енергије за њене становнике, што задржава људе и доводи инвестиције. А из дана у дан видимо да је та порука јасно примљена и прихваћена" изјавио је том приликом Ненад Стеванћ и новинаре позвао на велико славље трећег октобра.

Стевандић изразио неизмјерну захвалност госпођи Славки Брезо, носиоцу листе за НСРС Испред Изборне јединице 8, на савршеној организацији и одличном раду Опшинског одбора Уједињене Српске Пале.

Гости на трибини били су градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић, начелник општине пале Бошко Југовић, предсједник скупштине града Источно Сарајево Бранко Короман, изасланик српског члана Предсједништва БиХ, Бошко Томић.