Стаматовић: Тужилаштво Србије да подигне оптужнице против Дачића и Вучића

Да ли би, игде у демократском свету, рачунајући и било коју земљу те исте ЕУ којој "безалтернативно тежимо", неко ко се одриче дела властите државе, могао да, и један дан, остане на власти, осим у Србији?

понедељак, 14 маја, 2018 / 07:44

Председник Републике, без пардона, отпужи Светог кнеза Лазара да је, још 1389, изгубио Косово, а министар иностраних послова, не трепнувши, констатује да је Косово "надомак остваривања независности" и да би, било какав компромис, био "успех" – изјавио је председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић, још једном питајући Државно тужилаштво, али и Уставни суд, због чега ћуте поводом ових дефетистичко-издајничких активности и аката највишег државног врха и зашто, против Вучића и Дачића, не подигне оптужницу због бруталног кршења Устава и Кривичног законика Србије.

– Није тачно да нема решења! Постоји решење: не можете се правити да сте "војно неутрални", повлачећи, супротно акламативној вољи грађана Србије, вештачку еквидистанцу према Русији и Кини, а нудећи се беспризорно у загрљај онима који су нам окупирали 17 одсто државне територије!

Ако је Вучићу и Дачићу важнији улазак у ЕУ која се распада по шавовима од очувања Косова и Метохије у Србији, срећан им пут – али, откуда право овом двојцу слепих вођа да и цео српски народ гурају у понор?! – рекао је Стаматовић, отпужујући "слепи двојац" да убеђује и последњих пет искрених пријатеља Србије из ЕУ да, 17. маја у Софији, легализују и легитимишу Тачијеву и Харадинајеву терористичку НАТО државу, док, истовремено, у Вашингтону, земље "Квинте", исте оне које командују и фингираним бриселским "преговорима" о КиМ, договарају текст "безусловне капитуалиције" целокупног српског народа који ће, ускоро, издиктирати својим уцењеним пионима Вучићу и Дачићу.Оставите одговор