СДС са изузетно нагрђујућим саопштењем против Николе Шпирића

Никола Шпирић, дежурни корумпирани лајавац Милорада Додика без трунке образа и морала, данашњом прес конференцијом показао је да као истрошени политичар још једино својој партији служи за најпримитивније блаћење политичких неистомишљеника, сијањем лажи и подвала.

четвртак, 22 марта, 2018 / 19:38

О образу и моралу бесрамно богатог Шпирића немогуће је говорити, али је ипак запањујуће да је данас показао да не поштује чак ни мртве. У коју год криминалну аферу да се загребе, наћи ће се име Николе Шпирића.

Шта више рећи о лажима човјека који тврди да је стан у Бечу зарадио продавајући студентима књиге или човјеку који је за два дана учешћа на симпозијуму "наплатио" 30.000 КМ!? Шта рећи о човјеку који се јавно буса у "патриотска прса", а онда тајно све то лиже на сећији код Бакира Изетбеговића преко којег је обезбиједио радно мјесто сину у Бања Луци.

Јавности у Републици Српској је јасно због чега су функционери СНСД-а попут Николе Шприића, који су највише огрезли у криминал и корупцију, насрнули баш на Драгана Мектића, освједоченог борца за правду и правну државу у Републици Српској, па у страху од санкције за своја недјела не бирају средства којима ће да блате честите људе.

Захваљујући корумпираним политичарима попут Николе Шпирића, који су се бесрамно обогатили на грбачи народа, српски народ у Републици Српској је данас најсиромашнији у Европи, а редови пред амбасадама и конзулатима сваки дан све дужи. Зна Шпирић да је вријеме да он и њему слични оду, да би сачували Републику Српску и да би народ у њој почео достојанствено да живи.Оставите одговор