Хапси се и за злочине над Србима, понекад

Суд Босне и Херцеговине саопштио је да је одредио је једномесечни притвор за Фикрета Планинчића и још четворицу мушкараца, осумњичених за ратни злочин против српског цивилног становништва. Поред Планинчића, једномјесечни притвор је одређен Мирсаду Ватрачу, Мирсаду Смајићу, Нијазу Смајићу и Нермину Мујановићу. Они су осумњичени за кривично дјело ратни злочин против цивилног становништва, на подручју […]

понедељак, мај 30, 2011 / 19:29

Суд Босне и Херцеговине саопштио је да је одредио је једномесечни притвор за Фикрета Планинчића и још четворицу мушкараца, осумњичених за ратни злочин против српског цивилног становништва.

Поред Планинчића, једномјесечни притвор је одређен Мирсаду Ватрачу, Мирсаду Смајићу, Нијазу Смајићу и Нермину Мујановићу.

Они су осумњичени за кривично дјело ратни злочин против цивилног становништва, на подручју општине Котор Варош.

Суд је, после разматрања поднесеног доказног материјала, утврдио да постоји основана сумња да су осумњичени починили кривично дјело које им се ставља на терет.

Суд је одредио притвор због опасности од бјекства осумњичених лица, саопштено је из Суда БиХ. 0 КОМЕНТАРА

  1. Pa naravno ponekad,svi trebaju odgovarati za svoja djela,ali braco to vam je taj omjer u pocinjenim zlodjelima.
    Ne kontam sta bi vi,uhapsilo 1oo srba e hajde toliko i bosnjaka.Pa nece ici,neka svako odgovara za ono sta je uradio.
    Sto niste o tome razmisljali za vrijeme rata.

  2. Ухапшен је и Сеад Мензил, који је као члан Странке з БиХ био дио скупштинске већине у которварошком парламенту заједно са СДС-ом и СНСД-ом.

    Знам из поузданих извора да је одборник Малијевић бојкотовао одлазак на Комисије на којима сједи заједно са њим, док су остали га држали у власти и давали му општинеске послове (он је иначе власник багера) – само да би био дио скупштинске већине.

    ЕТО ВАМ ГОСПОДО ПАТРИОТЕ!!! Фуј

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *