08:19 Кавказ опет крвав: Азербејџан напао Јермене у Нагорно Карабаху07:49 Вучић и естрада: Плац у селу, Американци који поштују Дражу и четнике, плус ракија за Трампа07:44 На истоку старе приче: Јужна оптужује Сјеверну Кореју (и обратно)07:28 Убијен демострант: Док се полтронски медији баве Бјелорусијом, у Египту протести забрањени од 2013. године07:16 Након литијске кампање, грађанистанска КОВИД-маска: Алекса Бечић никад не би освештао зграду Општине Будва07:09 Кренула кола низастрану: ДПС по анкети ЦЕДЕМ изгубио седмину гласова06:53 Воле нас к'о своје: УНДП и Британска амбасада имају велики интерес да дигитализују државну управу06:13 Панеуропска унија и Католичка црква отворили "Еуропски центар за мир и сурадњу" без присуства Срба06:06 СДС на изборе излази под слоганом: За Српску по мјери свих нас17:10 Вучићу не пада на памет: Пленковић би мијењао Дејтонски споразум

Функционери Уједињене Српске уплаћују личне паре у Корона фонд солидарности

Као знак подршке Републици Српској у борби против вируса корона, функционери Уједињене Српске почели су да уплаћују, поред одлуке Владе РСи локалних заједница, и ЛИЧНА СРЕДСТВА у Фонд солидарности, и до сада је уплаћено 11.550,00 КМ, а наставиће са уплаћивањем и у наредном периоду, кажу из ове странке.

уторак, 7 априла, 2020 / 14:17

Овај лијеп гест у тренуцима готово потпуног престанка економског живота, допуњавамо гледањем у зубе карактеристичном за Фронтал.РС када су приче о патриотској солидарности у питању.

На приложеној фотографији уплатница успјели смо разазнати свега четири или пет оних које су попуњене српским писмом, те предлажемо да Уједињена Српска, као странка наглашеног националног програма, личним примјером својих функционера покаже то и у пракси. Не треба србовати само пред изборе и када се нападају политички противници.

То се може чинити несмањеним интензитетом, простом свакодневном употребом српског писма. Посебно као изабрани или именовани представници народа Српске, омогућити употребу свог матерњег писма и у случајевима аутоматизованог или електронског уноса података о уплатиоцу.

Српско писмо у банкама које оперишу на територији Републике Српске је ту тешко дискиминисано. О Ефбиху да не причамо. Неко би требао урадити нешто да се то исправи. Питање је само ко?

Као олакшавајућу околност, наводимо да Уједињена Српска своја саопштења шаље ћирилицом, те је чак и приложена фотографија именована њоме.

Захваљујући томе, ова вијест осим у таг латиничење, заслужује и мјесто у тагу азбуковаскрсеније.1 КОМЕНТАР

  1. Игору треба 100 000 по дану из буџета. Избацити УС из режима, 9 таквих донација за само један дан среће сина!?

Оставите одговор