Бореновић на конгресу црногорских (латиничних) опозиционара

Делегација Партије демократског прогреса (ПДП) предвођена предсједником партије, Браниславом Бореновићем боравила је на Другом конгресу Демократске Црне Горе одржаном у Подгорици у суботу.

недеља, 26 маја, 2019 / 15:11

Бореновић је домаћинима честитао на досадашњим резултатима дјеловања, с обзиром да су тренутно највећа опозициона партија у Црној Гори те пожелио много успјеха и у наставу рада.
Предсједник ПДП- а је истакао, у обраћању делегатима, да је регион засићен политикама у којима доминирају тензије, страхови, бахатост и корупција те да је неопходно окренути се другачијим програмима који спроводе сарадњу, увезивање и привредни развој што су одлике рада како Партије демократског прогреса тако и Демократске Црне Горе.

Важно је да инсистирамо да се мијења овај искривљени модел понашања а како би дошли до конкретних резултата потребно је предано и свакодневно радити на економској, демографској али и моралној обнови друштва у којем живимо – истакао је први човјек ПДП – а и додао да је грађанима потребно понудити нове, јасне и одговорне политике, вратити вјеру и повјерење и заједно нудити најбоља рјешења са циљем постизања значајног економског раста, пуне владавине права уз безкомпромисну борбу против корупције и криминала.

Данас шаљемо поруку да се требамо повезивати, стварати регионалне коалиције и креирати амбијент у којем је наш кључни императив посао, достојанствен и праведан живот за сваког нашег човјека – рекао је Бореновић.

У делегацији ПДП –а, поред Бореновића били су још и народни посланик и члан Главног одбора Јелена Тривић и члан Предсједништва партије Дијана Чекић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *