Поштењачина: Абазовић попује о огрезлости система Црне Горе у криминалу

Човјек који је преварио своје бираче и сада води коалициону владу са Милом Ђукановићем, каже да је Црна Гора заробљена у криминалу, а отварањем Скај апликације почело је урушавање организованих криминалних група.


Ковачевић: Ко је и због чега каменовао српску дјецу на Цетињу?

Предсједник никшићке општине Марко Ковачевић затражио је од надлежних државних органа да открију ко је на Цетињу каменовао аутобус са дјецом из Никшића која нису никога вријеђала, већ пјесмом позивала српски род да се весели.

Ванредно, заштитно и великосрпски: Код Вишковића састанак служби Српске, Србије и Црне Горе

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, заједно са Миланом Новитовићем, в.д. директором Републичке управе цивилне заштите, разговарао је данас у Бањој Луци са Луком Чаушићем, начелником Сектора за ванредне ситуације МУП-а Србије и Миодрагом Бешовићем, директором Директората за заштиту и спасавање МУП-а Црне Горе.


Мјеста гдје је истина неважна: Васе Мискина, Маркале, Тузланска капија, Рачак и – Буча

Најбитнија медијска прича протеклих дана, не у Русији већ широм свијета, тиче се дешавања везано за специјалну војну операцију у бившој совјетској републици Украјини. Конкретно за град Буча у Кијевској области, гдје се уз снимке мртвих људи по улицама, руска војска која се отуда у сврху мировних преговора повукла још 30.03.2022. године, оптужује за "геноцид".