Крсна слава Удружења новинара Црне горе – Благовијести 2024.

Удружење новинара Црне Горе данас је у Никшићу обиљежило крсну славу – Благовијести, а предсједнику никшићке општине Марку Ковачевићу поводом тога уручено је највеће признање Удружења – Споменица 150 година новинарства у Црној Гори.


Дјевојка из Црне Горе поставила питање Путину

Руски предсједник Владимир Путин изјавио је данас да су Црногорци блиски Русима по вјери и култури, а да је придруживање Црне Горе санкцијама према Русији везано за популизам власти те земље.

Андрија Мандић се диви Додиковој посјети и "говориће о њој"

Предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић најавио је да ће у понедјељак, 4. марта, на колегијуму предсједника Скупштине говорити о недавној посјети Подгорици предсједника Републике Српске Милорада Додика која је, како је рекао, била за дивљење.


Тужилаштво отворило предмет против градоначелника Пљеваља: Хоће да их стави под суверенитет Србије

Основно државно тужилаштво у Пљевљима формирало је предмет против предсједника те општине Дарија Вранеша због организовања свечане академије поводом Дана државности Србије.


Стевандић признаје "Црногорску нацију"?

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић изјавио је Срни након раговора са предсједником Скупштине Црне Горе Андријом Мандићем у Подгорици да је данашњи сусрет нова страница у односима Српске и Црне Горе, јер на планети нема ближих народа.Дритан Цвијет Сребренице Абазовић: Нема препрека да попис почне кад је предвиђено

Премијер Црне Горе Дритан Абазовић рекао је да рекао је да је одлука о одгађању пописа коју је најавио мандатар Милојко Спајић легитимна, али да се у том случају мора размишљати о додатним трошковима.Брнабићка: Бећировићев видео за подршку Милу, срамота је и увреда за суверенитет Црне Горе

Премијер Србије Ана Брнабић рекла је да је нечувено да члан Предсједништва једне земље, као што је Денис Бећировић у БиХ, сними видео у којем подржава предсједничког кандидата у другој држави – Мила Ђукановића у Црној Гори.


Састанак Удружења новинара Црне Горе и Русије – најава споразума о сарадњи

Представници Удружења новинара Црне Горе и Савеза новинара Русије данас су договорили да ускоро потпишу споразум о сарадњи. Владимир Соловјев, предсједник Савеза новинара Русије са сарадницима, разговарао је са Тихомиром – Тихом Бурзановиће, предсједником УНЦГ, и Иваном Милошевићем, секретаром, а састанку је присуствовао и Игор Дамјановић, члан УНЦГ надлежан за међународну сарафњу и ратни извјештач из Украјине.