Жељка честита Дан бораца и Први српски устанак

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је данас честитку Борачкој организацији Републике Српске и свим некадашњим припадницима војске Републике Српске поводом Дана бораца одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске и Првог српског устанка.

среда, 14 фебруара, 2018 / 10:51

„У име Владе Републике Српске и у своје име, упућујем свим борцима Републике Српске најискреније честитке поводом Дана бораца одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске и Првог српског устанка.

Данашњни празник је прилика да се са највећим поштовањем и уважавањем сјетимо оних који су за слободу и мир које данас уживамо, дали највредније што су имали – своје животе.

Њихова жртва нас обавезује да, упркос свим изазовима са којима се сусрећемо, чувамо и јачамо Републику Српску, а породицама погинулих бораца, ратним војним инвалидима и демобилисаним борцима пружимо сву могућу помоћ и подршку“, наводи се у честитки предсједнице Цвијановић.6 КОМЕНТАРА

  1. И ја , тој преводитељици и „намицатељици знања“ , желим срећан пут у мјесто на које сте је послали. А да , да не заборавим. Нека са собом поведе све припаднике владајућег режима , почев од министара па све до портира и спремачица запослених на „државним јаслама“.

  2. Видјесте ли споменик на Плехану што подигоше мр. Биги и саборци? Још прво поље на шаховници бијело.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *