Торжествени марш за тридесет година Српске

Оно што смо видјели на јубиларној паради, готово је потпуно исто што смо видјели 2020. године, јер смо 2021. беспотребно, а противепидемиолошки прескочили. Изузетак је извођење коњичке јединице и два нова хеликоптера МУП РС, типа Ансат.


Јеврејски новинар: Жељка Цвијановић је рекла да не пориче геноцид

Након недемантованих изјава Недељка Чубриловића, Бранислава Бореновића и Петра Ђокића, из Тел Авива стиже глас у облику наслова за израелски дневни лист: ‘Нема порицања геноцида’: Буран разговор лидера босанских Срба са Хаарецом о СребренициПредсједница: Ефбиовци само причају о рату и наручују санкције код странаца

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да се само из Сарајева прича о рату и санкцијама, за разлику од Српске из које долазе позиви на дијалог и рјешавање суштински важних питања за БиХ.


Шаровић подсјећа на титулу коју су Додику давали Американци: Жељка као дашак свјежег вјетра

Политика свјежег дашка вјетра је поново на турнеји по Америци. До јуче су издајници били сви они који су телефоном наводно разговарали са Ескобаром а предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић отишла му је на ноге у Америку и јасно показала дволичност власти СНСД-а.– изјавио је Мирко Шаровић, предсједник СДС.Перица Бундало: Жељкин сусрет са Ескобаром открива мистерију са ким је разговарао телефоном

Ми нећемо предсједницу Републике Српске назвати ни издајником, ни страним послушником, као што то нама чине из СНСД-а, јер Ескобар је реалност и треба и са њим разговарати, рекао је шеф Клуба посланика ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Перица Бундало.


Предсједница у својству партијског дужносника: И даље мислим да Бања Лука треба другог градоначелника

Одговарајући на реакције поводом њене оцјене о градоначелнику Бањалуке Драшку Станивуковићу, Цвијановићева је рекла да је градоначелник бацио све карте на сценске ефекте – увјежбани, једнако широки осмијех за све прилике, исти и на комеморацији и на забави, увјежбани наклон, који углавном не одговара ниједној прилици или неприлици, и то је све.