Вишковић о промоцији српске у САД, са новоименованим амбасадором у Вашингтону

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговаро је данас у свом кабинету са новоименованим амбасадором БиХ у Вашингтону Бојаном Вујићем.

уторак, 9 јула, 2019 / 11:39

На састанку је разговарано о важности успостављања сарадње и промоције природних ресурса и потенцијала с циљем развоја и унапређења институционалне, привредне и економске сарадње.

Предсједник Вишковић је истакао да је Влада Републике Српске отворена за сарадњу и да су све службе и министарства на располагању амабасадорима за све информације, показатеље, чињенице које дипломатама могу помоћи у њиховом раду и што бољем представљању уставно-правне позиције Републике Српске као и привредног амбијента.

На састанку су размјењена мишљења и о актуелној политичкој и економској ситуацији у Републици Српској, БиХ, процесу европских интеграција и могућностима улагања у Републику Српску.

Такође, разговарано је и активностима које проводи Представништво Републике Српске у Сједињеним Америчким Државама са сједиштем у Вашигтону.3 КОМЕНТАРА

  1. Чујем вечерас из повјерљивих извора блиских власти, да ће најдаље до краја јесени, влада у овом персоналном сазиву завршити.

    Морам да поручим јавно, слабо је то, сасвим другачије се то ради, нису господо пар министара проблем, макар ја био задовољан што ћете ви одрадити један мој посао, односно, што нећу лично, све као ПРВИ ПИК морати „дирати“ Сребренку.

    Боље је тако, много боље, тачка.