Вишковић примио привреднике пред сајам у Цириху

У оквиру Четвртог међународног сајма дијаспоре, који се одржава у Цириху, предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас, у одвојеним сусретима, са привредницима из дијаспоре, који су поријеклом из Републике Српске и који послују у Швајцарској и представницима локалних заједница из Републике Српске који учествују на циришком сајму.


Вишковићева влада 169. пут: Министарству привреде три милиона КМ за подстицаје

Влада Републике Српске усвојила је данас, на 169. сједници, у Бањалуци, Нацрт Закона о измјенама и допунама Закона о туризму, којим се прописује поступак додјеле туристичких ваучера у Републици Српској.


Радован Вишковић честитао Међународни дан слободе медија

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, поводом 3. маја – Међународног дана слободе медија, упутио је данас честитку свим новинарима, редакцијама, уредништвима и удружењима новинара у Републици Српској.Премијер РВ – честитао тридесету годишњицу РТРС

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку руководству, уредништву, новинарима и свим запосленима у Радио-телевизији Републике Српске поводом 30 година постојања и рада ове медијске куће.


Вишковићева усркшња посланица

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку, поводом Ускрса, надбискупу врхбосанском Томи Вукшићу, бискупима, свештенству, редовништву, свим римокатолицима и осталим хришћанима који празнују по грегоријанском календару.Ванредно, заштитно и великосрпски: Код Вишковића састанак служби Српске, Србије и Црне Горе

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, заједно са Миланом Новитовићем, в.д. директором Републичке управе цивилне заштите, разговарао је данас у Бањој Луци са Луком Чаушићем, начелником Сектора за ванредне ситуације МУП-а Србије и Миодрагом Бешовићем, директором Директората за заштиту и спасавање МУП-а Црне Горе.


Вишковић примио директора Цивилне заштите поводом Међународног дана цивилне заштите

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, поводом Међународног дана цивилне заштите и Дана цивилне заштите Републике Српске, разговарао је данас, у Бањалуци, са Миланом Новитовићем, вршиоцем дужности директора Републичке управе Цивилне заштите Републике Српске.