Премијер Српске на састанку са амбасадором Кине

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић и амбасадор Кине у БиХ Ђи Пинг оцијенили су досадашњу економску сарадњу као веома добру, те истакли да постоје одличне перспективе за даље унапређење привредних односа између Српске и Кине, на основу узајамног интереса и међусобног разумијевања.


Вишковић у Новом Горажду: Опозиција је дужна два годишња општинска буџета

Носилац листе СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици три Радован Вишковић рекао је у Новом Горажду да грађани дају подршку људима који знају да раде свој посао и који могу Републику да воде напријед.

Вишковић: Који је то државник имао три пута састанак са Путином?

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић изјавио је да је Републици Српској драгоцјена подршка Русије која принципијелно брани позицију Српске у УН, Савјету безбједности и Савјету за спровођење мира /ПИК/ и да је питање шта би данас било са Српском и којим би се путем кретала да није било руског вета на неке одлуке.


И поред тога што су били за Хитлера: Вишковић шаље студентарију из Бање Луке у Сан Франциско

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић примио је данас, у Бањој Луци, глумце Студентског позоришта Бања Лука, који ће са представом "Жилиште" представљати Републику Српску на Фестивалу младих у Сан Франциску, у септембру ове године.
Вишковић: САД и ВБ би да Српска нестане, они су изазвали и рат у Украјини

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић изјавио је данас да информације о америчко-битанском плану за укидање Републике Српске не треба да брину, а међународне и домаће факторе позвао је на очување дејтонске БиХ и да поново не праве ново жариште и сукобе у БиХ.


Вишковић примио привреднике пред сајам у Цириху

У оквиру Четвртог међународног сајма дијаспоре, који се одржава у Цириху, предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас, у одвојеним сусретима, са привредницима из дијаспоре, који су поријеклом из Републике Српске и који послују у Швајцарској и представницима локалних заједница из Републике Српске који учествују на циришком сајму.


Вишковићева влада 169. пут: Министарству привреде три милиона КМ за подстицаје

Влада Републике Српске усвојила је данас, на 169. сједници, у Бањалуци, Нацрт Закона о измјенама и допунама Закона о туризму, којим се прописује поступак додјеле туристичких ваучера у Републици Српској.