Новости са 141. засједања Вишковићеве владе

Влада Републике Српске утврдила је данас, на 141. сједници, у Бањалуци, Нацрт закона о међубанкарским накнадама код платних трансакција на основу платних картица којим се стварају претпоставке за уређење тржишта у овој области.


Радо Савић: Сумња око кисеоника је оправдана, јер су ухапшени неки од најодговорнијих за борбу против ковида

Послије преса премијера Вишковића ипак је остала дилема да ли су неквалификовани испоручиоци раније испоручивали одговарајући кисеоник – истакао је Радо Савић, замјеник предсједника СДС.

Вишковић: Догађаји на Косову и Метохији су унапријед припремљен сценарио

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић изјавио је данас у Београду да су посљедњи немили догађаји на Косову и Метохији свјесно инсценирани, како би се изазвала реакција институција Србије.


Вишковић: Прича о тзв. малигном руском утицају вријеђа здрав разум

Премијер Републике Српске Радован Вишковић истакао је да корист од пројеката из Русије треба да има цијела БиХ, а не само Република Српска, тако да прича о малигном руском утицају, која се често чује, вријеђа здрав разум.Застава Српске равноправна са руском

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић и шеф Представништва РС у Русији Душко Перовић, у Санкт Петербургу сједе са представницима компаније Гаспром, док су застава Републике Српске и Руске Федерације равноправне у кадру, без присуства жуто плаве крпе. За Фронтал.РС то је најбитнији детаљ за истаћи у овом догађају, који указује ко су стварни пријатељи […]Радован Вишковић у Санкт Петербургу

На фотографији предсједник Владе Републике Српске разговара у Санкт Петербургу са предсједником Kомитета за спољне послове Санкт Петербурга Григорјевом Јевгенијем Дмитријевичем.


Зарубежњефт у Српској – спремност на наставак инвестиција

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, заједно са министром енергетике и рударства Петром Ђокићем, разговарао је данас, у Бањалуци, са замјеником генералног директора компаније "Зарубежњефт" Игором Шћелкуновим.