Република и Краљевина: Српска и Норвешка

Радован Вишковић, као прави домаћин, на столу је имао заставу државе којој је предсједник владе, по уређењу републике, те краљевине, именом Норвешка, са друге стране. Баш се уклапају.


Шаровић тражи права за Србе у Мостару, Вукановић бољу позицију за фотографисање Жељки и Вишковићу

Српска демократска странка поздравља напоре партнера у Федерацији БиХ и међународне заједнице да након 12 година коначно буду одржани избори у Мостару, али сматрамо да на рјешењу треба још радити како би и Срби који живе у Мостару били равноправни са осталим народима, изјавио је предсједник СДС-а Мирко Шаровић.


ПДП позива Вишковића да им баци петака

С обзиром да предсједник Владе Републике Српске, господин Радован Вишковић, од почетка мандата истиче да се води искључиво интересима грађана и да му је на првом мјесту домаћински, честит и професионалан однос према значајној позицији која му је повјерена, Партија демократског прогреса премијеру Вишковићу јавно поставља пет кључних питања, а у свјетлу претходних догађаја око јавних набавки спроведених у Републици Српској:Поименце: Златан води министарство умјесто Лејле, Жељка се сложила, Радован смијенио

Радован Вишковић је данас у складу са овлаштењима утврђеним Уставом РС и Законом о Влади РС, а по прибављеном позитивном мишљењу предсједника Српске и предсједника НСРС, извршио промјену у саставу владе, тако да је разријешио дужности досадашњег министра управе и локалне самоуправе Лејлу Решић.


Како искористити ваучер од 100КМ: Ако вам након овог буде ишта јасно, туриста сте у срцу

Знамо да сви вјероватно изгарате да сазнате како можете утрошити својих 100 КМ, за које Влада РС сматра да сте штетовали за вријеме „епидемије“, па Фронтал.РС доноси цјелокупан текст уредбе која је на сједници владе усвојена. Дјелује као шала, али није.Зелени Српске пишу Вишковићу и траже Комисију за ревизију концесија малих хидроелектрана

Еколошка партија Републике Српске-ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ већ десетак година води велику борбу за очување преосталих ПРИРОДНИХ РЕСУРСА Републике Српске, посебно шума , земљишта, извора питке воде и уништавања ријека изградњом незаконитих, неисплативих, по природу и природне љепоте Републике Српске погубних минихидроцетрала(у даљем тексту МХЦ).


Има ли неко да се не слаже: Милан Петковић тражи од Вишковића и Лукача укидање полицијског часа

У своје лично име и име бројних грађана који су ми се обратили с молбом да утичем на укидање полицијског часа у Републици Српској подносим Иницијативу за укидање полицијског часа, односно за стављање ван снаге Закључка о ограничењу и забрани кретања лица на територији Републике Српске и свих његових измјена и допуна.