Прва сједница Вишковићеве владе: Најнижа плата 450 КМ

Влада Републике Српске одржала је данас, у Бањалуци, прву сједницу на којој је усвојен Пословник о раду Владе Републике Српске, те донесена рјешења о именовању радних тијела Владе Републике Српске (одбори Владе) и Кадровске комисије Владе Републике Српске.


Остају опозиција: Црнадак предводио ПДП на састанку код Вишковића

Mандатар за састав нове Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас са андатар за састав нове Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас са делегацијом Партије демокртаског прогреса, коју је предводио потпредсједник ове странке Игор Црнадак.
Додик у иницијативи: Предлажемо Радована Вишковића за мандатара

Предсједник Републике Српске и лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је Срни да ће ова странка новоизабраној предсједници Републике Жељки Цвијановић предложити Радована Вишковића за мандатара за састав нове Владе Српске.


Фрка у НСРС: Ко је, и да ли је, гласао туђом картицом?

Народна скупштина Републике Српске наставила је са радом, након што је више од два сата трајала пауза, јер је Клуб посланика СНСД-а сумњао да је неко од опозиције прекршио пословник, гласајући картицом другог посланика.


Вишковић: Поднијели смо иницијативу за посебну сједницу

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Радован Вишковић изјавио је данас у Бањалуци да је владајућа већина поднијела иницијативу за заказивање посебне скупштинске сједнице на којој би требало да буде комплетирано руководство ове највише законодавне институције.