Поименце: Златан води министарство умјесто Лејле, Жељка се сложила, Радован смијенио

Радован Вишковић је данас у складу са овлаштењима утврђеним Уставом РС и Законом о Влади РС, а по прибављеном позитивном мишљењу предсједника Српске и предсједника НСРС, извршио промјену у саставу владе, тако да је разријешио дужности досадашњег министра управе и локалне самоуправе Лејлу Решић.


Како искористити ваучер од 100КМ: Ако вам након овог буде ишта јасно, туриста сте у срцу

Знамо да сви вјероватно изгарате да сазнате како можете утрошити својих 100 КМ, за које Влада РС сматра да сте штетовали за вријеме „епидемије“, па Фронтал.РС доноси цјелокупан текст уредбе која је на сједници владе усвојена. Дјелује као шала, али није.

Зелени Српске пишу Вишковићу и траже Комисију за ревизију концесија малих хидроелектрана

Еколошка партија Републике Српске-ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ већ десетак година води велику борбу за очување преосталих ПРИРОДНИХ РЕСУРСА Републике Српске, посебно шума , земљишта, извора питке воде и уништавања ријека изградњом незаконитих, неисплативих, по природу и природне љепоте Републике Српске погубних минихидроцетрала(у даљем тексту МХЦ).


Има ли неко да се не слаже: Милан Петковић тражи од Вишковића и Лукача укидање полицијског часа

У своје лично име и име бројних грађана који су ми се обратили с молбом да утичем на укидање полицијског часа у Републици Српској подносим Иницијативу за укидање полицијског часа, односно за стављање ван снаге Закључка о ограничењу и забрани кретања лица на територији Републике Српске и свих његових измјена и допуна.
Вишковић: Болница је стигла авионом умјесто друмом, разлика у цијени је ПДВ

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић изјавио је јуче да је накнадно одлучено да покретна болница коју је Српска купила у Њемачкој буде транспортована авионом, а не друмским превозом, због чега је донесена и одлука о плаћању авионског транспорта.


(Латиична) Енергија у Требињу

Након обраћања Мике Ћурића, градоначелника Требиња, Луке Петровића, генералног директора Електропривреде РС, Сташе Кошарца, министра спољне трговине и економских односа БиХ, премијер Српске, Радован Вишковић је отворио Самит енергетике Требиње.