УС: Излазимо на митинг у организацији ветерана

Предсједнички колегијум Уједињене Српске одлучио је да подржи и учествује на данашњем скупу ветерана Републике Српске на којем ће присуствовати и предсједник Уједињене Српске др Ненад Стевандић, руководство странке те чланови и симпатизери. Ми желимо мир међу браћом, међусобно поштовање и уважавање без инцидената и сукоба, без обзира на политичке и личне разлике и анимозитете.

четвртак, 26 децембра, 2019 / 14:10

Ми смо опредјељени за одлучно и бескомпромисно очување отаџбинских вриједности и стабилности Републике Српске као услов нашег опстанка и развоја. Зато све личне и политичке амбиције морају бити подређене нашем јединству и заједништву, нарочито пред новогодиишње и божићне празнике за које очекујемо да прођу у породичној и славској атмосфери и миру.

Информативна служба Уједињене Српске6 КОМЕНТАРА

 1. Опредјељеност за одлучно очување отаџбинских вриједности и стабилности Републике Српске искључује у овом моменту бескомпромисност.

  Бескомпромисност у овој политичкој ситуацији сама по себи искључује стабилност и жељу да Срби у миру проведу Божићне празнике, све уз наше искрено покајање и праштање једни другим, односно, радовање рођењу нашег спасиоца уз поносан усклик „Мир Божији, Христос се роди“, зар није тако Стевандићу?

  Иначе, постоје начини и начини да се очува Република Српска, постигне саборност и одговори бремену времена.

  Никола Лазаревић и ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ су САБОРНО дјеловали и нудили на вријеме рјешење, све да не дођемо у ову срамотну предбожићну ситуацију.

  Никола Лазаревић и ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ су и данас против бескомпромисног дјеловања „патриота и ујединитеља“.

  Мој Стевандићу, зелен си ти за озбиљне и државотворне политике, полтике која мора издобрити неопходном СРПСКОМ САБОРНОШЋУ ЗА 21 ВИЈЕК.

  Значи, ујединитељи и ти Стевандићу на челу са њима, морам да вам кажем, „држава још није толико угрожена да дође до бескомпромисне борбе, није угрожена стабилоност, како од вас „патриота“, тако и од оних који су у овом моменту на страни правде, али не знају како да дођу до правде и праведне државе, оних који хоће да вам „стану ногом за врат“, умјесто да вас се писменом „борбом“ елегантно ријеше, све уз апсолутни народни консензус.

  Као национално одговоран политичар, доказани патриота и визионар који промишља годинама и деценијама унапријед, ја тврдим да није вријеме још за бескомпромисну борбу, односно,као ускусан човјек који вага сваки потез у милиграм, одговорно тврдим да још увијек има писмених и добрих рјешења питању ПРАВДЕ и опстанка Републике Српске.

  На та рјешења ће власт морати пристати, ако не буду пристали, онда ће се продубити „погрешна борба за нормалну и праведну Републику Српску, или другим ријечима речено држава ће бити угрожена, што ће свакако довести
  до бескомпромисног дјеловања правих патриота.

  Тада у колони која ће водити бескомпромисну борбу, колони коју ће предводити капетан Никола Лазаревић неће бити Стевандића и осталих „патриота“, напротив, тада ћете многи од вас прије те формиране колоне побјећи из ове државе главом без обзира, тачка.

 2. Добро што нико не „брани“ Стевандића, али што нико не напада Лазаревића?

  Добиле се инструкције да се са Ниџом не смијете качити, зар не?

 3. Da nisi izašao i na vrijeme se glasno izjasnio da nisi ljudsko biće i da nemaš zdrav razum već si za nastavak nasilja i odvratnosti režima izašao bi kod Slobodana Vaskovića čisto da te podsjeti gdje ti je tor.

 4. Послао сам јуче отворено писмо „ујединитељу“ Ненаду Стевандићу, надам се да ће га Фронтал РС објавити.

  Сигуран сам да ће доктор цијенити што сам човјек који не ради иза леђа, тачка.

Коментариши