21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије

УС: Излазимо на митинг у организацији ветерана

Предсједнички колегијум Уједињене Српске одлучио је да подржи и учествује на данашњем скупу ветерана Републике Српске на којем ће присуствовати и предсједник Уједињене Српске др Ненад Стевандић, руководство странке те чланови и симпатизери. Ми желимо мир међу браћом, међусобно поштовање и уважавање без инцидената и сукоба, без обзира на политичке и личне разлике и анимозитете.

четвртак, 26 децембра, 2019 / 14:10

Ми смо опредјељени за одлучно и бескомпромисно очување отаџбинских вриједности и стабилности Републике Српске као услов нашег опстанка и развоја. Зато све личне и политичке амбиције морају бити подређене нашем јединству и заједништву, нарочито пред новогодиишње и божићне празнике за које очекујемо да прођу у породичној и славској атмосфери и миру.

Информативна служба Уједињене Српске6 КОМЕНТАРА

 1. Опредјељеност за одлучно очување отаџбинских вриједности и стабилности Републике Српске искључује у овом моменту бескомпромисност.

  Бескомпромисност у овој политичкој ситуацији сама по себи искључује стабилност и жељу да Срби у миру проведу Божићне празнике, све уз наше искрено покајање и праштање једни другим, односно, радовање рођењу нашег спасиоца уз поносан усклик „Мир Божији, Христос се роди“, зар није тако Стевандићу?

  Иначе, постоје начини и начини да се очува Република Српска, постигне саборност и одговори бремену времена.

  Никола Лазаревић и ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ су САБОРНО дјеловали и нудили на вријеме рјешење, све да не дођемо у ову срамотну предбожићну ситуацију.

  Никола Лазаревић и ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ су и данас против бескомпромисног дјеловања „патриота и ујединитеља“.

  Мој Стевандићу, зелен си ти за озбиљне и државотворне политике, полтике која мора издобрити неопходном СРПСКОМ САБОРНОШЋУ ЗА 21 ВИЈЕК.

  Значи, ујединитељи и ти Стевандићу на челу са њима, морам да вам кажем, „држава још није толико угрожена да дође до бескомпромисне борбе, није угрожена стабилоност, како од вас „патриота“, тако и од оних који су у овом моменту на страни правде, али не знају како да дођу до правде и праведне државе, оних који хоће да вам „стану ногом за врат“, умјесто да вас се писменом „борбом“ елегантно ријеше, све уз апсолутни народни консензус.

  Као национално одговоран политичар, доказани патриота и визионар који промишља годинама и деценијама унапријед, ја тврдим да није вријеме још за бескомпромисну борбу, односно,као ускусан човјек који вага сваки потез у милиграм, одговорно тврдим да још увијек има писмених и добрих рјешења питању ПРАВДЕ и опстанка Републике Српске.

  На та рјешења ће власт морати пристати, ако не буду пристали, онда ће се продубити „погрешна борба за нормалну и праведну Републику Српску, или другим ријечима речено држава ће бити угрожена, што ће свакако довести
  до бескомпромисног дјеловања правих патриота.

  Тада у колони која ће водити бескомпромисну борбу, колони коју ће предводити капетан Никола Лазаревић неће бити Стевандића и осталих „патриота“, напротив, тада ћете многи од вас прије те формиране колоне побјећи из ове државе главом без обзира, тачка.