Нема самосталности са наметнутим амблемом!

Похвало је што се Ветерани Републике Српске залажу за самосталност Српске. Што је и једино дугорочно рјешење, које осигурава мир на простору бивше југословенске републике БиХ.


Милуновић против новог начина категоризације бораца: Новим законом се не може постићи ништа

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Душко Милуновић сматра да је Закон о правима бораца, ратних војних инвалида и породица погинулих бораца најбољи у низу закона од 1993. године и да пружа могућности да буде реализовано много тога што је тражено, али да реализација зависи од укупног буџета за борачко-инвалидску заштиту.

УС: Излазимо на митинг у организацији ветерана

Предсједнички колегијум Уједињене Српске одлучио је да подржи и учествује на данашњем скупу ветерана Републике Српске на којем ће присуствовати и предсједник Уједињене Српске др Ненад Стевандић, руководство странке те чланови и симпатизери. Ми желимо мир међу браћом, међусобно поштовање и уважавање без инцидената и сукоба, без обзира на политичке и личне разлике и анимозитете.


Знате колико је сати, кад ветерани ВРС не примјећују латиницу

Судска власт у Српској пише латиницом у цјелости. Од локалних власти до министарстава, али и у већини политчких партија, такође пишу латиницом, само што плакате или саопштења ипак удесе азбуком. Од неких организација, као што су Ветерани РС, то се не очекује.Вукотићеви ветерани отворено на страни Милорада Додика на изборима

Удружење "Ветерани Републике Србије" упозорили су да се "врше врло озбиљне припреме за убиство предсједника `Ветерана Републике Српске` Душка Вукотића који би довео до међусрпског сукоба у Бањалуци и неизбјежне међународне интервенције, чиме би били спријечени општи избори и онемогућена побједа Милорада Додика за првог озбиљног српског представника у Сарајеву".


Вукотић из ветерана најављује контраскуп на Тргу Крајине?

Предсједник Удружења "Ветерани Републике Српске" Душко Вукотић поручио је да је Српска изнад сваке индивидуалне жртве и да то мора да разумије и Давор Драгичевић, отац трагично настрадалог Давида Драгичевића из Бањалуке.Милорад Додик: Свака част Ветерани

Предсједник Републике Српске и Савеза независних социјал-демократа, Милорад Додик, захвалио се на јавној трибини одржаној вечерас у Бијељини припадницима борачке популације, јер су протести које су организовали у Бањој Луци протекли мирно и достојанствено.