Чанак звао узурпаторе из Приштине, Шешељ тражи његову смјену

Предсједник СРС Војислав Шешељ затражио је смјену предсједника Одбора Скупштине Србије за европске интеграције Ненада Чанка јер је на скуп „Кроз идеју ЕУ ка миру и развоју“, који треба да буде одржан у парламенту, позвао предсједника скупштинског одбора за спољне послове самопроглашеног Косова Вјосу Османи Садриу.


Док Сирија гори, НАТО-чанколиз чешља Шешеља из скупштине

Предсједник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак изјавио је данас да очекује да Скупштина Србије поштује закон и што хитније констатује престанак мандата народном посланику и лидеру Српске радикалне странке Војиславу Шешељу, након што је осуђен за ратне злочине.Војислав Шешељ и Хорде зла (1) – Прапочеци

Овај маратонски квазиесеј је написан још 28.12.2007. године, и експериментално понуђен једној од овдашњих интернет-испостава колаборационистичке провенијенције. Наравно, одбијен је. Тако је ово сада његово прво обнародовање, које је прошло и провјеру људскоправних инквизитора и времена које не прашта.


Шешељ: Не враћам се добровољно у Хаг, питајте Вучића

Лидер СРС Војислав Шешељ рекао је да треба Владу Србије питати шта ће да ради у вези са дописом који је из Хашког трибунала стигао у Министарство правде о његовом повратку у притворску јединицу у Шевенинген.Шешељ: Ако се Вучић и Николић буду понашали као Додик, спреман сам на сарадњу

Предсједник Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је да је спреман да се помири и сарађује са предсједником и премијером Србије Томиславом Николићем и Александром Вучићем, ако у вођењу политике стану на позиције на којима се сада налази предсједник Републике Српске Милорад Додик.