Шешељ, Пинк, без зеленог комбинезона: Муслимани су још код Тита постављали српске кадрове у Сарајеву

Лидер Српске радикалне странке /СРС/ Војислав Шешељ рекао је да би муслимани у Сарајеву данас жељели да за српске кадрове постављају подобне Србе као што су то радили седамдесетих година прошлог вијека и као што то сада чине са представницима хрватског народа, за шта је примјер Жељко Комшић.

петак, 19 новембра, 2021 / 10:45

"Када су ојачали политички, и када је проглашена муслиманска нација 1971. године, формално је био реципроцитет, али су они постављали кадрове. Ниједан способан, образован Србин није био на функцији. И сада би пронашли кандидате Младена Иванића, који је енглески човјек, Вукоту Говедарицу…", рекао је Шешељ.

Коментаришући наводни малигни утицај Русије на Балкану, Шешељ је рекао да је потребно да Русија буде што присутнија, како војно, тако и политички, јер је то у ствари здрав утицај.

"Све малигно долази са Запада", рекао је Шешељ за Телевизију "Пинк".

Шешељ је навео да је руска помоћ Србији по питању Космета непроцјењива, али и да је Србија поуздан ослонац Русије у Европи.

Он се нада да ће Србија на састанку предсједника Александра Вучића и предсједника Русије Владимира Путина у Москви успјети да добије повољну цијену за гас.

"Ја бих био срећан ако би то било 350, па и до 400 долара. Да нам то учине. Има више разлога да нам то учини, ми смо поуздан ослонац Русије у Европи", рекао је Шешељ.