Шешељ: Циљ СРС рушење власти и уништење напредњака

Лидер радикала Војислав Шешељ поручио је из Хага да је циљ ове странке да на предстојећим изборима обори актуелну власт и политички уништи Српску напредну странку, као и да Србија треба да се интегрише са Русијом а не с ЕУ.


СНС: Нови доказ Тадићевог додворавања

Српска напредна странка у Републици Српској сматра да је хапшење генерала Ратка Младића од стране режима у Србији само још један доказ чињенице да власт Бориса Тадића апсолутно нема рјешење како да поправи катастрофално стање у којем се Србија налази.


Лесковац: Пола напредњака прешло у СНП Наши 1389

Половина чланова градског одбора Српске напредне странке у Лесковцу напустила је одбор и прешла у Српски народни покрет НАШИ 1389, због незадовољства радом СНС-а, и политиком коју странка води.Радикално уједињење за опозициони напредак

Као што је у интервјуу за Фронтал.РС најавио предсједник СНС, Адам Шукало,Српска радикална странка Републике Српске и Српска напредна странка убудуће ће дјеловати као један политички субјект.Ко представља СНС и ко је њен предсједник?

На данашњој ванредној сједници, дијела Српске напредне странке, оспораване од предсједника странке Адама Шукала, он је смијењен са функције, а нови предсједник СНС је Јован Хаџи Митровић.