Лесковац: Пола напредњака прешло у СНП Наши 1389

Половина чланова градског одбора Српске напредне странке у Лесковцу напустила је одбор и прешла у Српски народни покрет НАШИ 1389, због незадовољства радом СНС-а, и политиком коју странка води.

уторак, мај 10, 2011 / 21:15

Тачно 150 чланова напустило је редове напредњака тако да ће у суботу 14. маја од 17 до 19 сати у просторијама Регионалне привредне коморе Лесковца у Улици Стојана Љубића број 12, бити формиран градски одбор СНП НАШИ 1389.

– Надамо се да ће се овакав тренд наставити и у другим градовима, јер СНП НАШИ 1389, једини има алтернативу и нове идеје на српском политичком небу – саопштено је из овог одбора.0 КОМЕНТАРА

 1. Ето ти белаја :))) А то ће одвући укупо 170 гласова, тј ове чланове и можда још неки њихов члан породице, јер сви који гласају за СНС гласају због Томе и Вучића.
  Волио бих да СНП Наши 1389 и Двери уђу у парламент!!!

 2. Ја сам ипак за Двери. Они имају одличан програм у погледу борбе против бијеле куге и мислим да су људи у Дверима ипак озбиљни, спремни за озбиљан рад. Ови ми некако превише потенцирају на форми, без суштине. Можда гријешим!

 3. У потпуности сам сагласан, рад Двери пратим годинама, и одушевљен сам био идејом да се кандидују. Али кажем да би ми било драго и да ови ,,улични политичари“ уђу у парламент, чисто да се и њихов глас чује, а не да их знамо само преко графита, протеста, хапшења, плаката, и сличних ствари.

 4. Истина је да у Србији немаш за кога гласати. Овај Тома се са посљедњим потезима потпуно провалио. Човјек је показао да није хришћанин, а патријарх га још причешћује након што га је опоменуо да је штрајк глађу у супротности са православним хришћанским ставом. Тако да човјеку више ништа није јасно изузев да је све деградирано до ј…

 5. СНП Наши 1389 је сасвим пристојан покрет, фали им медијски наступ, зато су широј јавности непознати осим Мише Вацића ту има доста добра екипа нарочито они их Аранђеловца, Ивановић и други, кад се додају ту београдске групе са протеста окупљене око 1389 биће то значајан покрет против жутог режима!
  Волио бих да и ми у РС покушамо нешто слично, патриотским органзацијама против поквареног ненардоног и несрпског режима додика и компаније!

 6. jahac, о чему ти причаш збуњени човјече? Јел ти познајеш неког из 1389 или Наши? по чему су дали себи назив Наши? Ко је ко у тим организацијама? Када су се ујединиле те двије патриотске групе-организације?
  За што је Образ оцрњен и жигосан? и колико иза Двери стоји бивши премијер Коштуница?

 7. Ма види се ко је збуњен, ти ископаш сајт 1389 и мислиш да си погодио суштину, ја те питам за људе, носиоце идеје и на шта и на кога се ослањају те идеје, конкретно у покрету Наши? видим да ти то не конташ..

 8. Српска националистичка организација НАШИ је по програму слична руској националистичкој организацији која се исто тако зове НАШИ, у суштини имају слично поље дјеловања антиЕУ, антинато, антигеј, антиглобализам, антиисламизам, антимасонство, антикомунизам..међутим, доста су и једни и други оспоравани управо од руских и српских комуниста, по прогарму је сличнији Образ руским националистима, или како их зову они гремлини из антифа „нашистима“.
  Онај линк не говори о руској организацији НАШИ, већ је то вијест о њиховом протесту због антируског демонстрирања украјинских фашиста на дан побједе, спречавајући руске ветеране да положе вијенце и цвијеће на споменике црвеноармејцима у регији Љвов, што је директно у спрези са ватиканским клерофашизмом, већинско живље су гркокатолици.

 9. а шта се ти примаш, кад појма о појму немаш..јел знаш неког од тих људи? Јел само копаш по сајтовима и саопштењима и тако репрограмираш туђе идеје? Склони се са теме збуњени човјече…није то за тебе.

  За питања Миши Вацићу предводнику СНП 1389 имате овај линк.
  http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=16&t=9364&start=560

Оставите одговор