Милан Благојевић: Заробљеници сопства и охаеризма

Ових дана покушава се актуелизовати питање грба Републике Српске, с чим у вези академик Рајко Кузмановић с правом указује на то да треба водити рачуна о томе да ли су политички и општи друштвени услови погодни за такву иницијативу. А нису, и то треба рећи без имало увијања, као и објаснити због чега је тако.


Како су нестали радикали

Прикључивање Српске радикалне странке Републике Српске Партији демократског прогреса, данас није посебно значајна политичка вијест.

Иванић добио подршку Благојевића и Поплашена

Предсједник Партије демократског прогреса Младен Иванић изјавио је данас да је као кандидат Савеза за промјене за српског члана Предсједништва БиХ добио подршку Српске радикалне странке "Др Војислав Шешељ" и нестраначке личности бившег предсједника Републике Српске Николе Поплашена.


Војвода Благојевић укључио радикале у СНС

Српска радикална странка ‘Војислав Шешељ’ коју води Мирко Благојевић приступила је Српској напредној странци Републике Српске, саопштено је данас након конференције за новинаре у Бањoj Луци.Радикално зезање у Бијељини: Директор враћен на дужност, па за пар сати смијењен

Лазар Авакумовић враћен је на мјесто диркетора бијељинског Центра за културу на само пар сати. Његово разрјешење је поништено на 13. сједници скупштине града Бијељина (на којој је тај случај био једина тема) да би на 14. сједници која је услиједила одмах након ње, поново разријешен дужности.Благојевић: Није ме Шешељ искључио, има он својих мука

Мирко Благојевић, предсједник Српске радикалне странке /СРС/ "Др Војислав Шешељ", демантује сваку причу о његовом искључењу из странке и напомиње да је лидер српских радикала Војислав Шешељ у "својим мукама", те да га не жели мијешати у "овдашње прљавштине".