Драгојевић-Стојић промовише кандидата ДНС који је сада кандидат опозиције у Приједору

Горан Предојевић у досадашњем дијелу кампање показао је цијелој Републици Српској оно што Приједорчани већ знају, да је пристојан и одговоран човјек, са пријатељима у сваком граду Републике Српске и предан идеју снажнијег и љепшег Приједора – истакала је др Маја Драгојевић Стојић, члан Предсједништва СДС.


Једна емотивно-антиглобалистичко-социјалистичка из СДС: Драгојевић-Стојић против рада трговачких центара у Приједору до 22 недељом

Намјера локалне власти у Приједору да радно вријеме трговачких центара продужи недјељом до 22 часа је нехумана и заслужује сваку осуду, каже, Маја Драгојевић-Стојић, повјереник Градског одбора СДС у Приједору.

Здравствени СДС-овци: Маја би да се Приједор угледа на БЛ, Станић поздравља отварање истраге због пропалих вакцина

Разочарана сам чињеницом да здравствени радници приједорске болнице нису наишли на разумијевање Градске управе у свом захтјеву да, по примјеру Бањалуке, град Приједор помогне здравствене раднике – истакла је др Маја Драгојевић Стојић, повјереник Градског одбора СДС Приједор.


СДС на изборе излази под слоганом: За Српску по мјери свих нас

Српска демократска странка је данас представила слоган "За Српску по мјери свих нас" са којим ће наступити на предстојећим локалним изборима. Предсједник СДС Мирко Шаровић је рекао да слоган СДС шаље поруку да се мора престати са политиком подјела, која је веома штетна по Републику Српску и њене грађане.Најомиљенија тема СДС ове године: Коронарни преступник Сташа Кошарац

Мирко Шаровић, Маја Драгојевић, Стојић, Младен Босић, Радо Савић, те на концу и Вукота Говедарица, реаговали су на Кошарца у небраном грожђу. Много одлучније, спремније и острашћеније, него за неке друге политичке гафове власти.


Ником није јасно зашто Маја држи фото – да потврди редове ваљда?

"Законодавац је пропустио када је већ мијењао закон о здравственом осигурању да категорији незапослених бораца пружи безусловно здравствено осигурање јер законом категорија бораца уопште не спада у 17 категорија предвиђених новим законом који имају здравствено осигурање" – рекала је данас на прес конференције др Маја Драгојевић-Стојић, члан Предсједништва СДС.СДС коначно изабрао Раду Савића на функцију, а уједно је и џендер сензитивна странка

Главни одбор Српске демократске странке изабрао је данас Рада Савића за замјеника предсједника Српске демократске странке. Поред избора замјеника предсједника, Главни одбор СДС изабрао је данас два нова члана Предсједништва СДС и то Иванку Марковић и Мају Драгојевић-Стојић.