Драгојевић-Стојић промовише кандидата ДНС који је сада кандидат опозиције у Приједору

Горан Предојевић у досадашњем дијелу кампање показао је цијелој Републици Српској оно што Приједорчани већ знају, да је пристојан и одговоран човјек, са пријатељима у сваком граду Републике Српске и предан идеју снажнијег и љепшег Приједора – истакала је др Маја Драгојевић Стојић, члан Предсједништва СДС.

понедељак, 6 децембра, 2021 / 12:28

"Подршка Горану Предојевићу стигла је од свих људи којима јавност Републике Српске вјерује, од Љубише Петровића, Драшка Станивуковића, Јелене  Тривић, Небојше Вукановића, лидера свих политичких странака опозиције… И што је најважније у недјељу добиће подршку грађана Приједора" – поручила је Маја Драгојевић Стојић.

Она је казала да ће Приједор у недјељу добити народног градоначелника, којим се неће управљати из Лакташа или Бањалуке као ни из комитета неке политичке партије и који ће за свој мандат одговарати само народу.

"Побједа Горана Предојевића биће увод у велику народну побједу 2022. године која је важна за грађане јер сви жељно чекамо ослобађање заробљених институција, отварање великих корупционашких афера и успостављање нове народне владе способних а не подобних. Горан ће у недјељу показати да је вјесник наше велике побједе 2022. године" – закључила је Маја Драгојевић Стојић.