Сијенка Вашингтонског споразума: Галић се жали да га у Ефбиху неће за директора ФУП јер је Хрват

Директор Граничне полиције БиХ Зоран Галић изјавио је да је очито да само подобан Хрват, по мјери Сарајева, може доћи на чело Федералне управе полиције /ФУП/ да би се задовољила законска форма.


За Европу без граница: Њемачка донирала опрему Граничној полицији БиХ

Влада Њемачке донирала је Граничној полицији БиХ специјалистичку опрему намијењену за надзор границе, као и за друге активности које ће допринијети спречавању свих облика прекограничног криминалитета.

Гранична полиција БиХ претреса у акцији непримјереног назива "Коридор"

Акција "Коридор" усмјерена је на доказивање незаконитих активности у којима су осумњичене особе, као припадници организоване грипе, од августа до децембра, учествовале у кријумчарењу текстилне робе и цигарета из Србије и Црне Горе у БиХ, која није прошла царинску процедуру, а је дистрибуисана на подручју БиХ, саопштено је из Граничне полиције БиХ.


Докле: Бејха полицајци на граници Српске и Србије хапсе по потјерници Хрватске

Гранична полиција БиХ ухапсила је на граничном прелазу Шепак Младена Грујића којег Хрватска тражи због ратних злочина, а добро се зна да је, као недавно у Вуковару када је ухапшен у доба рата малољетан човјек због "шамарања заробљеника", то углавном само притисак на Србе да се исељавају или држе погнуту главу.


Жалбе на полицију: Битне вијести за демократију, које остају углавном непримјећене

Одбор за жалбе грађана Парламентарне скупштине БиХ на сједници у Сарајеву размотрио је десет жалби на рад полицијских службеника Граничне полиције БиХ и једну жалбу на рад полицијских службеника Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ.Ово је тек срамота: На Рачи Прилепина одбили латиницом

У рубрику "мјесто рођења" уписана је енглеска скраћеница за СССР (Савез Совјетски Социјалистичких Република), а као земља Русија. Посебно погађа што је на територији Српске, службеник од три могућа писма и два језика изабрао латиницу.