Леси се враћа на мјесто злочина: Џафи примио Кормакову да се мало слажу око тзв. Уставног суда БиХ

Ни слутили нисмо, да је отворено антисрпски настројена амбасадорка из Сарајстана, аванзовала у Сједињеним Ентитетима Америке до мјеста главне замјенице помоћника државног секретара…


Кад је Додик у Русији, Комшо и Џафер са ЕУ коло воде

Чланови Предсједништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић и Шефик Џаферовић примили су представнике Политичког и безбједносног одбора (ПБО) Савјета Европске уније, а српског члана заступала НАТО лобисткиња Ана Тришић-Бабић.

СЗП се сјетио неких историјски података о СНСД-овом путу у НАТО

Неколико мјесеци након што је Србија донијела одлуку о војној неутралности, СНСД је повео Српску у потпуно другом смјеру, у НАТО – Небојша Радмановић је као тадашњиглавни представник Републике Српске у Сарајеву потписао у јуну 2009 формални захтјев БиХ за Акциони план за чланство у НАТО (МАП).


ПДП-ова нова тура подсјећања на изјаве званичника СНСД о НАТО

Екипа из СНСД и данас држи по медијима лекције о патриотизму и војној неутралности, укључујући и савјетнике Милорада Додика и Небојше Радмановића који су најодговорнији за потписивање докумената о стратешкој сарадњи БиХ са НАТО.


Ана Тришић-Бабић: Додик је био превише оптимистичан, нећемо још у НАТО

Додик је у Федерацији БиХ био изложен стубу срама када је рекао да ће БиХ у НАТО ући (тек) 2014. године, јер се очекивало да то буде раније, рекла је замјеница министра спољних послова БиХ и председавајућа Комисије за НАТО интеграциони процес Савјета министара БиХ, Ана Тришић-Бабић у интервјуу магазину Старт.ЦХП: Да ли је Ана Тришић- Бабић НАТО лобиста?

Центар за хуману политику упутио је данас отворено писмо Савезу независних социјалдемократа у вези НАТО лобистичких активности и ставова замјеника министра иностраних послова БиХ Ане Тришић Бабић, саопштено је из ове организације.