СНСД Бања Лука прогласио историјски резултат на изборима

Градски одбор СНСД Бања Лука, саопштио је синоћ да је на општим изборима остварио историјски резултат јер су добили 36.000 гласова подршке грађана Бањалуке.

уторак, 22 новембра, 2022 / 10:26

"Седам наших чланова постали су народни посланици који ће у Народној скупштини Републике Српске бранити ставове, жеље и потребе нашег народа", истакли су из бањалучког одбора СНСД-а.

Иако су постигли завидан резултат, из Градског одбора су поручили да то не значи да ће престати са радом јер се настављају окупљати и ширити своје чланство.

"Циљ нам је заједништво, успјех Бањалуке, задовољство грађана прије свега, јак СНСД, али и непобједива Република Српска", поручили су Градског одбора СНСД-а Бањалука.

Заслуге за постигнути успјех, у бањалучком одбору СНСД-а објашњавају чињеницом да је ова организација изнутра реформисана, реорганизована и посложена, да се радило у континуитету, новима људима је дата прилика, чланство се ширило, а партија је постала отворена за нове идеје, приједлоге и рјешења.

У прилог томе, додају, иде и чињеница да је оформљено 27 стручних савјета у којима активно учествује и ради више од 700 високообразованих људи, те истиче да су сви они дали битан допринос у креирању политика и стратешких смјерница за дјеловање Градске организације СНСД-а.

"Резултат овог рада садржан је у Зборнику политика под називом "Наша нова Бањалука" и то је доказ да Градски одбор СНСД-а Бањалуке има интелектуалну стручну снагу и чврсто стоји уз свој народ и своју Републику Српску", закључено је у саопштењу овог одбора.