Нови термини ВРМ Викенд фестивала

Заједница Вивиа Ран енд мор Викенд фестивала има неке измјене у програму, па обраћамо пажњу заинтересованим рекреативцима и љубитељима забаве.


Ђуро Борбељ из Србије најбржи на РМЦ БЛ полумаратону

Побједници РМЦ Бањалука полумаратона су Бојана Бјељац (1:14.04) и Ђуро Борбељ (1:07:42). Други су кроз циљ прошли Петар Братулић (1:08:30) и Дијана Манђерало (1:27:18). Треће мјесто освојили су Луција Кимани (1:28:37) и Алија Имамовић (1:14:25).

Бањолучки РМЦ полумаратон: Градоначелник носи број 0001

Све је спремно за експлозију забаве и спорта у Бањој Луци! Пети "Вивиа Ран&Мор Викенд” фестивал од 6. до 8. маја окупиће елитне тркаче и рекреативце са свих континената. И још. Јединствен фестивалски концепт у Европи понудиће све боје забаве за све генерације. Пријаве су још отворене, а број котизација ограничен.


Април у Београду, позива у Бања Луку

Све што има везе са специјалним и паралелним везама између Српске и Србије, а које гарантује Дејтонски мировни споразум, Фронтал.РС поздравља. Наравно, као што се код нас не може избјећи обзиром на уређивачку политику, свега машински пресловљено на српско писмо.


Невен Станић из УС даје рецензију неизмонтираног снимка свађеу ПДП: Кривили смо погрешну особу за скрнављење Кривог сата

Након слушања (не)монтираног снимка морам рећи да сам шокиран признањем Ивана Бегића да му је Драшко Станивуковић наредио да скрнави "криви сат", споменик жртвама земљотреса.Камено доба за паркинг проблеме

Када метални стубићи, која возила без проблема "избију" из земље, не могу помоћи као заштита, онда се као крајња мјера појави камен.


Дани(ј)ел Симић: Положаји на правцу Волноваха – Доњецк – Москва – Београд – Бања Лука

У рату прво страдају путеви. Не само што их разрују камиони, тенкови и други тешкаши. Па се онда не поправљају. Рат пресјече главне правце. Оне куд је човјек научио да иде. Људска жеља и потреба кваса, надолази као вода испред бране, па бира прву проходну уџерицу да настави околним путем, тамо гдје га је линија фронта исјекла.Прогнозе: Владо Ђајић каже да би побједа у 15 од 57 МЗ значила успјех СНСД у Бањој Луци

"Очекујем повјерење грађана у мене, у СНСД, у нашу коалицију и наравно у Нашу нову Бањалуку", рекао је Ђајић новинарима на бирачком мјесту у Основној школи Петар Петровић Његош у бањалучком насељу Обилићево.


МЗ Центар: Власти се мијењају, импровизација остаје

Због кохабитацијских прилика у највећем (уставно не и главном) граду Републике Српске, гдје је градоначелник из опозиције на републичком нивоу, а скуштинска већина из власти; овогодишњи избори за савјете мјесних заједница су дигнуте на ниво питања живота или смрти.