Бореновић: Немам ништа против Драшка као кандидата, поштоваћемо статут странке

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да ће приликом избора кандидата ПДП-а за градоначелника Бањалуке бити поштован страначки Статут и да нема ништа против да се Драшко Станивуковић поново кандидује на ту функцију.


Адреса – преко Врбаса

Електродистрибуција у Бањој Луци има један од трафоа означен овако – небодер преко Врбаса.

ПДП ускоро излази са именом кандидата за градоначелника Бање Луке

Предсједништво ПДП-а задужило је руководство партије, предсједника, почасног предсједника и четири потпредсједника партије из Бањалуке да у наредних 15 дана предложе кандидата за градоначелника на локалним изборима.


Окупатор се шверца у бусу

Фотографија је настала у Бањој Луци, у градском превозу, гдје прво у очи упада да се окупатор назива "партнером".Споменик преживио земљотрес?

Јадно стање споменика страдалима у земљотресу указује на неискрен, незаинтересован, несистематичан и највише незналички приступ газдовању јавним ресурсима, а посебно простором. И посебно у култури.Дани(ј)ел Симић: Култура саобраћања

Фотографија коју су градске дигиталне ћате послале механизованим бригадама грађана за воланом, данас за сутра, а тиче се измјене режима саобраћаја у центру, представља потез који заговарам бар двадесет година. Управо те улице. Управо у тој Бањој Луци.


Удружење 4+: Породица је светиња, док не дође до бесплатних карата

Позивали смо Предсједника Скупштине, Градоначелника и одборнике да се Одлука о бесплатним мјесечним картама за средњошколце и студенте из породица са четворо и више дјеце Града Бања Лука, а која се проводи већ три године, поново предложи на Дневни ред и подржи, из медија сазнајемо шта су приоритети Предсједника Скупштине и скупштинске већине.