ПДП истрајава: Хоћемо одговор од министра, а не од пјеваљке или пилота

Посланички клуб Партије демократског прогреса у Народној скупштини Републике Српске и даље инсистира да добије цивилизован одговор из Владе РС и Министарства унутрашњих послова РС у вези са спорном употребом хеликоптера.

петак, јануар 5, 2018 / 09:48

Нисмо тражили да нам аферу објашњавају пјевачица и пилоти, јер они нити одлучују ко ће се и када возити, нити вожњу плаћају.

Тражимо разуман одговор из Владе Републике Српске, јер су се њихови претходници запетљали у силним оправдањима и лажима, а одговор који је предсједник Републике Српске јуче дао медијима вријеђа здрав разум народа у Републици Српској.

Његово објашњење о потреби тренажних летова за пилоте има смисла једино ако је Светлана Ражнатовић одлучила да постане пилот у служби Републике Српске. А ако јесте, и за то тражимо папир.

Клуб посланика ПДП упутио је ове седмице питања Влади РС и министру унутрашњих послова РС у којем траже објашњење о летовима хеликоптера Хеликоптерског сервиса РС 31. децембра 2017. и 1. јануара, након што је пјевачица Цеца Ражнатовић објавила снимак на друштвеним мрежама на којем се јасно види да долази на новогодишњи наступ у приватни клуб у Бањалуци тим хеликоптером.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *