07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

ПДП: Аутопутеви и Влада Српске да престану лагати грађане

ПДП сматра лицемјерним и лажним наводе предузећа „Аутопутеви Републике Српске“.

недеља, 11 фебруара, 2018 / 18:23

Тражимо да се хитно одреде према званичним подацима из уговора о зајму који је Влада Републике Српске тражила да се угради у споразум о финансирању аутопута Бања Лука – Добој у заједничким институцијама БиХ.

Напомињемо да у овом уговору о зајму Влада Републике Српске јасно тражи да се уврсти коначна цијена од 600 милиона евра, тј. 1,17 милијарди КМ.

У прилогу који шаљемо је копија странице уговора о зајму и писмо Владе РС према Министарству финансија и трезора БиХ.

Тражимо од предузећа „Аутопутеви Републике Српске“ и власти да престану да лажу и варају народ Републике Српске.

Чињеница да Влада Републике Српске ћути је потврда наших навода о енормном увећању цијене пројекта аутопут Бања Лука – Добој који ће враћати народ Републике Српске у наредне 32 године са главницом и каматама у износу од преко 1,5 милијарди КМ.1 КОМЕНТАР

  1. Да ли је потребан кредит? Да ли сте у финансијској кризи или вам треба новац да започнете свој бизнис? Да ли вам је потребан кредит за измирење дугова или плаћање рачуна или започињање лијепог посла? Имате низак кредитни резултат и тешко је добити капитални зајам од локалних банака и других финансијских институција? Ево вам шанса да добијете кредит од наше организације. Нудимо посебне кредите за следеће сврхе и више. Лични кредит, проширење пословања, покретање бизниса, образовање, консолидација дуга, кредити за фиксне новце. Нудимо кредите уз ниску каматну стопу од 2%. Контактирајте нас данас путем е-маила бринмена[email protected]гмаил.цом

Коментариши