Говедарица у Рекавицама

Предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица присустовао је данас окупљању чланова Подручног одбора Југ, Градског одбора Српске демократске странке Бања Лука у бањалучком насељу Рекавицама.

субота, 10 фебруара, 2018 / 18:17

Говедарица се у обраћању члановима и симпатизерима Српске демократске странке захвалио на позиву и истакао да је мото рада и функционисања Српске демократске странке посвећеност народу и свим грађанима и брига о њиховим свакодневним проблемима.

"Српска демократска странка је и у прошлости а и данас била посвећена проблемима и бригама обичног човјека. Док су се неки други политички субјекти и њихови представници потпуно одродили од народа, на чије проблеме гледају само из удобних фотеља седамнаестог спрата зграде Владе, Српска демократска странка је у народу и уз народ. Овај величанствени скуп то потврђује. И овај скуп је доказ сигурне побједе Српске демократске странке на октобарским изборима"- рекао је Говедарица.

Предсједник СДС-а Вукота Говедарица разговарао је са грађанима мањачког платоа, насеља Карановац, Крупа на Врбасу, Хан Кола, Бочац, Рекавице, Агино село, Крмине и другим грађанима из јужног дијела Бања Луке о проблемима са којима се ови грађани сусрећу.

Говедарица је истакао да ће прва ствар коју ће Српска демократска странка урадити након побједе на Општим изборима у октобру 2018. године јесте укидање и промјена недавно изгласаног Закона о концесијама Републике Српске којим је тренутна владајућа већина у Републици Српској практично легализовала отимачину јавних ресурса грађана Републике Српске.

"Грађанима Републике Српске је данас више него икад неопходна правда и Српска демократска странка ће учинити све да у Републици Српској створи претпоставке за изградњу правденог друштва" – истакао је Говедарица.

Скупу Подручног одбора Југ данас у Рекавицама присустовало је више од 300 чланова Српске демократске странке.