14:14 Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"14:06 Бијељина добила новог прволигаша, Мићо части са 5.000 КМ13:41 Паралелна стварност и у ваше име: Џаферовић пише предсједнику Азербејџана и криви Јермене13:13 Јавио се спонзор: Ердоган каже да је вријеме за окончање јерменске окупације13:07 Њујорк Тајмс напада Трампа да није платио порез 10 година, он каже да су фејкњузери13:03 Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији "одговарајућом акцијом одмазде"12:53 Непрактичност азбукоубиства: Б или В?12:43 Дарко Ристов Ђого: Још двије цртице о Српству, небесима, етносу, етосу и Црној Гори12:35 Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску12:19 Коначно неко: Милош Ковић поднио пријаву против Николе Самарџића због одобравања геноцида над Србима

Нађен арсенал код миграната: Ма, какав тероризам, туризам

Полиција Кантона Сарајево ухапсила је два мигранта, а увиђајем на више локација пронашла је већу количину наоружања, потврдила је портпарол МУП-а Кантона Сарајево Сувада Кулдија.

понедељак, 24 септембра, 2018 / 10:31

Она је навела да је полиција у Улици Франца Лехара покушала да легитимише два лица, која су покушала побјећи, али су ухапшена.

„Ријеч је о лицима чији су иницијали А.М. из Сирије и Д.А. из Алжира. Полицијски службеници предузимајући мјере и радње на подручју општине Центар извршили су увиђај на више локлација и пронашли једну пушку, четири пиштоља, један пригушивач и више од 100 метака разних калибара“, рекла је Кулдија.

Она је додала да су о случају обавијештени тужилац и Служба за послове за странцима БиХ.

Припадници МУП-а Кантона Сарајево данас ће наставити рад на документовању овог кривичног дјела.1 КОМЕНТАР

Оставите одговор