Мрак полицијске тортуре у Ефбиху + постројавање домаћих Невладинића на звиждук стране пиштаљке

Припадници Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево (МУП КС) су јуче лишили слободе Ниџару Ахметашевић, новинарку и активистикињу, те се Фронтал.РС придружује у осуди оваквог поступка. Оно што је пресмијешно, јесте како Невладинићи бране права само својих сабораца.


Не вјеруј Ефбиховцима, ни кад дарове носе: Ухапсили седамнаест полицајца због примања мита

У полицијској акцији "ДАР 1" која је проведена на подручју Кантона Сарајево, Зеничко-добојског кантона и у Источном Сарајеву, слободе је лишено 17 полицијских службеника, саопштено је из Кантоналног тужилаштва Сарајево.


Ко је убио Давора и Адиса: Притвор за Срећка Трифковића

Кантонални суд у Сарајеву одредио је једномјесечни притвор Срећку Трифковићу на приједлог Тужилаштва Кантона Сарајево због опасности да би боравком на слободи могао утицати на свједоке, прикрити доказе, поновити кривично дјело и због опасности да би могло доћи до узнемирења јавности, истичу у Тужилаштву.


Слава им: Српска данас жали убијене полицајце из Ефбиха

Влада Републике Српске је јуче на телефонској сједници донијела одлуку да се понедјељак, 29. октобар 2018. године, прогласи Даном жалости у Републици Српској, због убиства два полицајца припадника Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево.Источно Сарајево: Гдје ће се десити обиљежавање Добровољачке?

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Предсједник Пододбора за обиљежавање значајних историјских догађаја Републике Српске Велимир Дуњић изјавио је да ће инсистирати да се ове године страдање припадника ЈНА у Добровољачкој улици обиљежи тачно у тој улици, а не као прошле године на мјесту Дрвенија.