Мора да је озбиљно, кад БН оптужује Мићића да шурује са Додиком

Неколико медија извијестило је да се градоначелник Бијељине Мићић састао у Лакташима са Милорадом Додиком. А посебно је занимљив тон којим о томе извјештава БН телевизија, која је са Мићићем има одличну, дугогодишњу сарадњу.

четвртак, 23 јануара, 2020 / 22:04

БН телевизија је вијест о сусрету Миће Мићића са лидером СНСД избацила у први план, оцјењујући да „Мићић припрема Обренов сценарио“.

Градоначелник Добоја је, да потсјетимо, напустио СДС и прешао у СНСД. Занимљиво је да су и Добој и Бијељина имали сарадњу са БН телевизијом око медијског праћења, те да након што је насљедник Обрена Петровића постао градоначелник Добоја, „медијско праћење“ и даље траје без проблема.

Иако се и раније шушкало да Мићић и Додик имају добре односе, сада је очито сазрело вријеме да се о томе говори поприлично гласно. Према тврдњама извора БНТВ, постоје три сценарија сарадње.

До избора воде три сценарчића

-Једна да Мићић буде кандидат СДС, а да га подржи СНСД.

-Друга је да Мићић буде кандидат уз договор да СНСД избаци слабијег кандидата како би му омогућио побједу, а након избора заједничко дјеловање те двије странке.

Такође, према истом извору, Мићић у пакету прави договор са Додиком мимо знања предсједника СДС Мирка Шаровића и за још неколико општина које држи СДС…

-Трећа, уколико не би прошао ни један од ова два сценарија, Мићић ће, како је сам то недавно најавио, повући кандидатуру чиме би отворио простор СНСД да има јединог кандидата и преузме власт у Бијељини, уз заједничку сарадњу на следећим општим изборима.

Предсједник СДС Мирко Шаровић запријетио је да ће реаговати на понашање које представља кршење станачке дисциплине.

“У СДС-у су правила потпуно јасна – коалиције прије избора и коалиције послије избора доносе се само у институцијама странке. О томе може да одлучи само предсједник странке, Предсједништво и Главни одбор. У овом случају, са Додиком могу само ја да разговарам. Све остало није у складу са политиком СДС-а. То је потпуно, потпуно јасно и то је порука сваком члану СДС-а ма о коме се радило. Ту нема никаквог компромиса. Сви морају да се уклопе у овакав принцип рада, а то сам рекао и господину Мићићу – каже Шаровић.

Мићић отворен за инвестиције, БНТВ за сугестивна питања

Мићић је потврдио да се састао са Додиком, али да су главна тема биле инвестиције. И прилично је нервозно реаговао на питања новинарке БН око тога да ли ће бити кандидат СНСД на локалним изборима. (?!)

Мићић је тврдио да ће радити оно што је најбоље у интересу града, као и да је раније тражио најширу могућу подршку у скупштини. Његови позиви за коалицију, односно позиви преко посредника, били су јавни, али се чинило да СНСД на њих не одговара.

Међутим, чини се да су мимо очију јавности стигле понуде да се власт у Бијељини подијели са СНСД, уз нуђење директорских мјеста ПДП.

Семберски ПДП одлучно не да своје директоре

И из ове странке су бурно реаговали. Славиша Марковић, потпредсједник Партије демократског прогреса, на ванредној конференцији за новинаре, тврди да ПДП у Бијељини неће остати без реакције, уколико се покаже да је им коалициони партнер ради иза леђа.

-Ко данас о озбиљним пројектима прича у термину од 18 часова у неким ресторанима, а постоје индиције да се говорило о одређеним политичким дешавањима овдје у Бијељини. Оно што је још забрињавајуће јесте да се ти састанци већ у континуитету одвијају. Један таквог типа био је 15. деембра у Бањој Луци, било их је и у вријеме прошлих избора.

Марковић је запријетио нарушавањем односа у коалицији, уколико је тема састанака Мићића и Додика био договор за локалне изборе, те да ћу у случају непринципијелне коалиције са СНСД, на изборе изаћи са својим кандидатом за градоначелника Бијељине.20 КОМЕНТАРА

  1. TVBN radi po zeljama Srpskih neprijatelja,sve je tudje bolje i ljepse od naseg..
   Zivjela RepublikaSRPSKA i sve Srpske zemlje.

 1. Bio sam neki dan u Srbiji.
  Strašno, Srbija izgleda kao da je i dalje pod sankcijama. Nijedno na svakom koraku ali njen lider i rezimski mediji uporno truju da Srbija proživljava svoje zlatno doba a najnovijim lažima ludaka Vučića ako poveruju vjerovatno će biti u platinastom dobu.
  Tako i Mićo, hoće Bijeljinu da uvede u „zlatno doba“. Šteta je da Bijeljina propusti ovaj “ procvat Republike Srpske „.
  Pacova da se hrane lešinom Republike Srpske neće nedostajati.

 2. “BN TV” (намјерно пишем латиницом име овог тв канала) је пандан “N1”! Једини циљ тог канала је да блати тренутну власт и подржава опозицију јер је иста шаком и капом донира. Поготово из буџета општина које су и даље у “власништву” ”странака” тип СДС-а, овог новог, потурченог, не наравно оног старог којег представљају Бјелица и Мичић!

 3. Ово пишем више због поруке, уопште ме не интересује прозивање тупаџија, нити ме интересује ко ће гдје пребјећи, мене интересује квалитет оних који могу одговорити историјском бремену времена.

  Знам у декику колико ко вриједи у Српској,односно, знам снагу сваке партије,знам снагу сваког појединца, знам………………

  Вријеме је преговора, ЗЕЛЕНИ су са свима добри и спремни на разговор о дугорочној програмској сарадњи, односно, сарадњи за ове и кључне изборе 2022 године.

  Значи, ко носи печат у име своје партије и буде га интересовало КАКО ДА НА ПРАВИ НАЧИН ОДГОВОРИМО БРЕМЕНУ ВРЕМЕНА, тај ће сјести са визионаром Лазаревићем и озбиљно разговарати о причи ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ.

  Разговараће о национално одговорној причи, јасној стратегији и програму са роковима, значи,сјешће да разговарају печат, са печатом, не да разговарају прелетачи са печатлијом,као што се то ових дана дешава на више мјеста, тачка.

  1. Poruka ti je isto kao kada „srpski domaćin“ priča unuku od 3-4 godine kako će mu deda pripisati „imanje“ samo da deda ćune mur na tapiju.
   Siroto dijete nije svjesno da krtožnjak za čitavo vrijeme svoga „rada“ nije napravio ništa, u nasledstvo ostavlja manje nego što je naslijedio.
   Al nek se nešto melje,deda ćune mur.

  2. Млађо,
   Гњурац се насикиро јер је Фурунџија формирао странку. Биће велика борба ко ће од њиха двојице преузети фронталук. Гњурцу је само то упориште остало док овај други има и ЛГБТ пучанство.

 4. Чика Мића годинама вири испод кута Лакијевих, само што се вјешто крије захваљујући урођеном коцкарском таленту.
  Пријатељ је са Тегелтијом, и то није тајна, и у том грму лежи зец.
  Од када је Тегелтија на челу савезне владе, Додикк се сада боји да му га не преотме управо Тегелтија.
  Пошто ће на крају главни обрачун да се деси између Додика и Тегелтије.
  Овдје многи касне неколико година

 5. Симо П. Ороз27. јануара 2020. у 13:07
  Млађо,
  Гњурац се насикиро јер је Фурунџија формирао странку. Биће велика борба ко ће од њиха двојице преузети фронталук. Гњурцу је само то упориште остало док овај други има и ЛГБТ пучанство.

  U metu

  Bin Ladene,jessil pisnuo kad si vidio poruku?

  Sam guru ti se obratio

  1. Jeste to veliki uspjeh obzirom da su zaboravili staru raju kako su otišli u Sarajevo.
   Kako ti komentarišeš ovo za Furundžiju? Neko je pisao da je u bio inostranstvu?

  2. Kunem ti se da je bio u inostranstvu i predao zahtjev za boravisnu dozvolu(nek ostane tajna gdje)
   Eh sad…

   Odbili ga sigurno nisu ,jer primaju sve i svasta.
   Prije da mu nisu priznali kvalifikacije ,nego uz doskolavanje.
   S obzirom ko mu je bio mentor a i trajanje skolovanja ,sam je zakljucio da je bolje ostati i biti politicar.
   Stevandic je trend i pojam uspjeha.Za sve one koji vole biti u toplom(guzici)pa nek malo i smrdi.

 6. Млађо, нико није заборавио стару рају, само сам се дистанцирао јер сам био тешко оптужен да сам највећи проблем Фронтала. Да видим само хоће ли без мене бити боље.
  Резултат видимо.

  Прави разлог је што је скција коментара у хаосу.

  Можеш написати коментар нс било коју вијест, он се неће појавити на листи. Као да си прднуо у вјетар.

  Док се не уреди софтвер немам намјеру да коментаришем.

  Док пишем овај коментар он ће бити 16. пи реду. Нс листи пише да испод поста има 13 коментара.

  Уздрављу, до даљњег!

  1. Simo zvani principijelnost…

   A vamo pomalo ulijece u komentare…

   Nego,oprosteno ti je sve samo se ti vrati

   Ti si nasa Muza,jelde Nikola?

   Jedini problem je sto su sve Muze bile zene…Al nekako i to je u redu jer je i Perica upola zensko.

  2. Koristim priliku da svog brata Nikolu pozdravim i pozelim mu dobro zdravlje.

   Vrijeme blagdana je iza nas.Nadam se da pripremljen ulazis u ovu godinu.
   Tvoj Ahmed…

 7. ev jedna pjesmica

  Simo Peric zvani Muza
  Gujca mu je ko meduza

  Prima sve i svasta
  Ima prednost ko bolje masta

  Nije Pero ni teb lako
  Treba sve podmirit,al kako

  Nikola lagano,vez-veze
  komenrtari su ti bez veze

  Luda glavo dodzi tobe
  Budi „zelen“ napij se corbe

  Nikola i Ahmed ti pise
  Necemo te cakat vise

  Dodzi k nama .oslobodi dusu
  Ako ne,pripremi sa na susu….

  by Ahmed

  pjesmica je autorsko djelo,i podlijeze pravima o zastiti potrosaca kao i masovnoj upotrebi,

Оставите одговор