Сахрањен градоначелник Бијељине Мићо Мићић

На градском гробљу у Пучилама, у присуству породице, пријатеља, високих званичника, међу којима су били предсједавајући Савјета министара БиХ Зоран Тегелтија, министри у Влади Српске, новоизабрани градоначелник Бијељине Љубиша Петровић, начелници и градоначелници општина и градова, као и бројних сарадника и грађана, сахрањен је градоначелник Бијељине Мићо Мићић.


Умро као градоначелник: Мићо Мићић преминуо данас у Бањој Луци

Градоначелник Бијељине, Мићо Мићић, преминуо је од посљедица корона вируса. Њему је 26. новембра потврђено присуство вируса корона, а због теже клиничке слике пребачен је на Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањој Луци.


Мићо Мићић: Мене је народ изабрао да се бавим стварањем бољих услова за живот, а не високом политиком и идеологијом

Након посљедњег пописа становништва, осим потврде да је Бијељина други град по величини у Републици Српској, егзактно је потврђено и да је већи град од Мостара. На којем је мјесту Бијељина 2020. године по броју становника и чиме објашњава њен развој и повећање броја становника, разговарали смо са актуелним градоначелником, пред изборе на којима је кандидат за нови мандат.Из руине у концерт: Соколски дом Бијељина

Соколски дом, као грађевина битна за културни идентитет и историју Града Бијељина, дуго се налазио у рушевном стању, сасвим неадекватном за његов значај. Данас изгледа овако.


Лукач ставио Бијељину под видеонадзор

Постављање безбједносних камера по плану. Заједнички пројекат Министарства унутрашњих послова РС и Градске управе Бијељина, којим је предвиђено покривање територије града са 137 камера за видео-надзор напредује предвиђеном динамиком и до сада је постављено 55 уређаја за снимање, истакли су након данашњег састанка Драган Лукач, министар унутрашњих послова РС и Мићо Мићић, градоначелник Бијељине.Бијељина: Аграрни фонд исплатио све подстицаје, ИРБ отвара канцеларију

Аграрни фонда Града Бијељина је исплатио све подстицаје планиране у 2020. години, у износу од 1.033.000 КМ, и у наредни годину ће ући без дуговања пољопривредним произвођачима – истакао је на конференцији за медије Златан Лазаревић, директор Фонда.


Јавно-приватно партнерство у Бијељини: Обрадово брдо добило асфалтирану дионицу од 650 метара

Сарадњом Градске управе Бијељина и мјештана Обрадовог брда, у овом дијелу Доњег Драгаљевца асфалтирана је нова дионица пута у дужини од 650 метара, вриједна 75.000 конвертибилних марака.


Три рутинска дана Миће Мићића (ФОТО, ВИДЕО)

Дугогодишњи градоначелник Бијељине, Мићо Мићић, између четвртог и шестог новембра изборне 2020. године, у својој кампањи позабавио се активностима од чисто политичких мјера смањења закупа тезги Агротржног центра, преко отварања спортске дворане за основну школу и вртића, те манифестације Дани бундеве у Љељенчи до асфалтирања једне улице и једног пута.