Михајиличин први окршај у дресу ПДП: Кошарац једно прича, а друго изгласа

Осврћући се на изјаву шефа Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парлементарне скупштине БиХ Сташе Кошарца у којој прави разлику између себе, СНСД-а и политика које спроводе СДА и Денис Звиздић, члан Предсједништва ПДП-а Миланко Михајилица питао је Кошарца зашто је за истог Звиздића гласао при избору за замјеника предсједавајућег ПД ПС БиХ?

уторак, 2 јула, 2019 / 21:17

"Већ више пута је доказано да Кошарац једно прича, а друго изгласа. Њихове странке су одмах након избора договориле коалиционо еловање. То су, осим гласовима СНСД-а у Парламенту БиХ, доказали и у Народној скупштини Републике Српске, када су својим гласовима сачували Сенада Братића на мјесту потпредсједника НСРС", истакао је Михајилица.

Михаијилица је додао да од "уставотворца" Кошарца, који је својевремено писао Устав БиХ без Републике Српске, није ни очекивао досљедност.

Он се осврнуо и на Кошарчеву изјаву да СНСД никада неће издати Републику Српску:

"Издаја Српске и нашег народа је и понизни позив предсједнику самопроглашеног Косова, Хашиму Тачију, од стране Милорада Додика, да дође у посјету БиХ. Још веће понижење је Тачијево одбијање и уцјена да признамо Косово, а све то нам је приуштио искључиво Додик и СНСД", закључио је Михајилица.Оставите одговор