ПДП у сатиричним тоновима о медијском оглашавању Сташе Кошарца и осталих

Постаје симпатично како на свако оглашавање било кога из ПДП-а, СНСД пусти своје лајаче, попут Сташе Уставотворца Кошарца и квазипатриотских квазиневладиних организација, да у јавни простор износе лажи и бајке достојне браће Грим.

Ања Петровић: Јасно је ко су Бакировци и Звиздићевци

Лицемјерно је то што се Кошарац и Стевандић, људи који воде два СНСД-ова клуба у Парламенту БиХ због којих је и блокиран рад ове институције, уопште коментаришу било кога из редова ПДП-а и СДС-а“, рекла је портпарол ПДП-а Ања Петровић.


Михајиличин први окршај у дресу ПДП: Кошарац једно прича, а друго изгласа

Осврћући се на изјаву шефа Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парлементарне скупштине БиХ Сташе Кошарца у којој прави разлику између себе, СНСД-а и политика које спроводе СДА и Денис Звиздић, члан Предсједништва ПДП-а Миланко Михајилица питао је Кошарца зашто је за истог Звиздића гласао при избору за замјеника предсједавајућег ПД ПС БиХ?


Кошарац и мигранти као предизборна тема: Да нема нас Мектић би их насељавао у Српској

Предсједавајући Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сташа Кошарац позвао је предсједника СДС-а Вукоту Говедарицу да престане да минимализује и релативизује опасност коју по Републику Српску и цијелу БиХ носи актуелна мигрантска криза.Брчкало: Кошарац, нападајући потпис на Берлински процес, напада и Србију

Нападајући Декларацију о ратним злочинима коју су потписале земље учеснице Берлинског процеса, Сташа Кошарац директно напада и Србију. Кабинет члана Предсједништва БиХ из Републике Српске текстове свих докумената прије потписивања ускладио је са ставовима Србије, која је их је такође усвојила.


Један кратки, редовни форхенд ПДП на изјаве Сташе Кошарца

Умјесто лажи и подметања којима се бави, минорна политичка личност Сташа Кошарац боље да одговори на питања зашто и од кога га чува полиција Републике Српске, у какве је то пословне везе упетљан да му треба полицијско обезбјеђење, те која је његова улога у сумњивим трансакцијама приликом куповине објеката за заједничке институције.НДП добио пријетњу са адресе Сташе Кошарца

Уколико се ова пријетња покаже истинитом, од овога је само скандалозније да писци саопштења у НДП не могу да напишу е-пошта или е-писмо, већ енглеску ријеч остављају у оригиналу?! Такође, НДП у тијелу е-писма са саопштењем, увијек пише латиницом, а осим што им је служба затуцана ријеч, не могу азбуком написати ни Прес тим.


Мектић: Институције Српске урушавају они који крију истину о Драгичевићу

Члан Главног одбора Српске демократске странке и министар безбједности БиХ Драган Мектић рекао је да би Сташа Кошарац и Милорад Додик требали да се стиде због тога што осуђују и осујећују све покушаје да се дође до истине и правде у случају смрти Давида Драгичевића.