Михајилица радикално о Сташи Кошарцу: Великосрпство му испарава

„Шта тачно предсједнику Додику значи одбацивање, како је навео, ‘недоличног, неприхватљивог и политички неодговорног’ понашања његовог министра Сташе Кошарца? Да ли то значи да ће СНСД подржати приједлог за смјену министра спољне трговине и економских односа или су то тек празне ријечи које испаре једнако као Кошарчево великосрпство?“, каже члан Предсједништва ПДП Миланко Михајилица.

петак, 8 маја, 2020 / 12:39

Михајилица каже да „крај политичког пута“ не може да значи крај тек након министарског мандата или пребацивање на другу политичку функцију која није толико у фокусу јавности:

„Ни такав потез ме не би изненадио од Додика и СНСД. Да ли има грама части, показаће и његови посланици у Парламенту БиХ који ће ускоро имати прилику да се изјасне о осуди Кошарчевог понашања, исто као и формални предсједавајући Савјета министара БиХ Зоран Тегелтија. Све осим најстрожијих санкција за Кошарца, који је дао најгори примјер у тешким временима, направио тежак прекршај и насмијао се у лице грађанима који два мјесеца трпе изолацију, значиће да СНСД није нити ће икада бити спреман за заокрет у својој добро познатој политици бахатости и презира према народу“, закључује Михајилица.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *