Опозиција дошла памети: Јелена Тривић за градоначелника?

Кандидатура Драшка Станивуковића за градоначелника Бање Луке није прошла ни један виши страначки орган. У Градском одбору ПДП, који је такву кандидатуру предложио, расположење је данас сасвим другачије и постоји јасан отпор ка таквом рјешењу, које ће водити у подјеле унутар странке, рекао је за Фронтал.РС извор из ове партије.


Михајилица радикално о Сташи Кошарцу: Великосрпство му испарава

„Шта тачно предсједнику Додику значи одбацивање, како је навео, ‘недоличног, неприхватљивог и политички неодговорног’ понашања његовог министра Сташе Кошарца? Да ли то значи да ће СНСД подржати приједлог за смјену министра спољне трговине и економских односа или су то тек празне ријечи које испаре једнако као Кошарчево великосрпство?“, каже члан Предсједништва ПДП Миланко Михајилица.

Миланко Михајлица: Додику ће направити спектакл за 25 година у Поточарима

„Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик није у Сарајеву да бисмо од њега слушали јадиковке како му Џаферовић и Комшић раде иза леђа, него да штити српске интересе и достојанство Републике Српске“, рекао је Миланко Михајилица, члан Предсједништва ПДП-а.


ПДП и српски радикали ујединили општинске одборе у Рудом

„Свако мјесто у Републици Српској нам је подједнако важно и наш дугорочни циљ је развој сваке регије, града и општине у Српској, просперитет Рудог исто као и Бањалуке“, рекао је предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић који је, заједно са члановима Предсједништва ПДП-а Љубишом Крунићем, Ненадом Вуковићем и Миланком Михајлицом, присуствовао Сабору на којем су уједињени општински одбори ПДП-а и СРС РС у Рудом.Михајлица од Шешеља до Бореновића или нестанак СРС РС

„Драго ми је што је постигнута велика сагласност о уласку Српске радикалне странке Републике Српске у Партију демократског прогреса, која би била политичка, организациона, кадровска и правна интеграција“, рекао је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић након састанка делегација двије странке поводом интегрисања СРС РС у ПДП.


Михајлица: СРС РС спремна за изборе

Српска радикална странка Републике Српске спремна је за учешће на предстојећим изборима и већ почетком наредне седмице ће представити јавности своје ставове, изјавио је данас предсједник ове странке Миланко Михајлица.Михајлица позива опозиционе странке да се удруже гдје је могуће

Предсједник Српске радикалне странке Републике Српске Миланко Михајлица позвао је друге опозиционе партије да заједно формирају скупштинске већине у општинама у којима су на локалним изборима побиједили кандидати опозиције за начелнике и градоначелнике.


Mихајлица подржао Мићића

Српска радикална странка /СРС/ Републике Српске подржала је данас кандидатуру Миће Мићића за градоначелника Бијељине на предстојећим локалним изборима.