08:50 Градска управа БЛ позива на вакцинацију Синовцем08:39 Амбасада Руске Федерације: По Инцковом тумачењу, могао би узети калашњиков, побити све посланике НСРС и бити у праву16:32 Шарганова нула: Гдје то Додик/Шаровић иду на територију Ефбиха, да славе оснивање неке јединице ВРС?16:03 Украјина шаље мировне снаге у БиХ, јер им војска код куће не зна шта ће од смирености15:22 Љубиша Петровић отворио врата бијељинске градске управе седми пут15:17 Шаровић за добродошлицу: Представник је озбиљне земље, однос ка њему зависиће од његовог понашања15:13 Додик за добродошлицу: Шмит се лажно представља као Високи представник15:06 Хеликоптерски сервис Српске: Три летјелице гасе пожар у близини Вишеграда - два из Србије15:02 Вијести из свемира: Опадање притиска у модулу Звијезда, нема везе са прикључењем модула Наука на МСС09:15 Маске су пале - Корона у здравственим установама

СДС: Кошарац је лобиста страних произвођача меса

Већ двије седмице од обећања министра спољне трговине и економских односа БиХ Сташе Кошарца да ће повући заштитне мјере како би заштитио интересе домаћих произвођача меса ништа није подузето а стање у области производње меса је све теже и теже.

субота, 26 децембра, 2020 / 10:33

Очигледно је обећање Сташе Кошарца било смо куповина времена и начин да незадовољне произвођаче меса још једном превари. Својим потезима након састанка о заштити домаће производње Кошарац је још једном показао да држи интерес међународних увозничких лобија и да му је њихов интерес пречи од интереса узгојивача домаћег меса.

Вријеме је показало да је прича о заштити домаће производње интервенцијом државе само Кошарчева шарена лажа за произвођаче товне јунади и свиња а својим поступцима Кошарац је показао да фаворизује интересе увозничких лобија.

Грађани Републике Српске су још једном увидјели да се Кошарац уопште не бави својим послом и да од њега не могу очекивати никакав напредак. Кошарчево одбијање да помогне домаћој привреди само је дио сивила актуелног Савјета министара који ће остати упамћен као најлошији у историји БиХ.