Звиздић: Ма шта ко мислио, БиХ ће бити члан НАТО

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Денис Звиздић казао је да би у наредном периоду требало одредити дименизије рада Парламента и покушати усвојити све оно што је годину дана чекало, а битно је и за европски пут БиХ, економски развој, осигурање социјалне стабилности и уопште за даљу демократизацију БиХ.


Усјековање главе Кулинове повеље

У сталним покушајима да властиту самобитност измјесте из 1992. бх муслимани се непрестано хватају за Повељу Кулина бана. И редовно испадају смијешни.


Михајиличин први окршај у дресу ПДП: Кошарац једно прича, а друго изгласа

Осврћући се на изјаву шефа Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парлементарне скупштине БиХ Сташе Кошарца у којој прави разлику између себе, СНСД-а и политика које спроводе СДА и Денис Звиздић, члан Предсједништва ПДП-а Миланко Михајилица питао је Кошарца зашто је за истог Звиздића гласао при избору за замјеника предсједавајућег ПД ПС БиХ?МУП РС демантује Звиздића

У циљу објективног информисања јавности Министарство унутрашњих послова Републике Српске демантује наводе које је јуче изнио предсједавајући Савјета министара БиХ Денис Звиздић, да је МУП Републике Српске главни фактор због којег се питање утврђивања националне контакт тачке одгађа, као и да контакт тачка треба бити само у Дирекцији за координацију полицијских тијела БиХ.


Звиздић на службена путовања потрошио скоро 300.000 КМ

Предсједавајући Савјета министара Денис Звиздић прошле године је на службена путовања потрошио 299.857 КМ, од чега само на путовања у иностранство 294.146 КМ, утврдила је Канцеларија за ревизију институција БиХ. Овај износ је скоро исти, рецимо, новцу коју Њемачка данас даје за „регистрацију оружја“ ОС БиХ.Савјет министара: У јулу смањен број нелегалних прелазака границе

У јулу је у БиХ дошло до смањења броја илегалних улазака у земљу у односу на ранији период и очекује се да ће се тај тренд задржати, истакнуто је на састанку предсједавајућег Савјета министара Дениса Звиздића, са министром безбједности БиХ Драганом Мектићем и представницима полицијско-безбједносних агенција.


Унутармуслиманско просјачко-предизборно нагуравање око Сребренице у Српској

Бивши начелник општине Сребреница Ћамил Дураковић рекао је да је предсједавајући Савјета министара Денис Звиздић у разговорима након Инвестиционо-развојне конференције у новембру 2015. године говорио о два милиона КМ за ту општину.


Којић: Звиздић је у Лондону потписао документе штетне по Србе

Декларације о ратним злочинима и несталим лицима штетне су по Србе, стога, нису смјеле бити потписане у Лондону, а посебно је симптоматично што иза тога стоје Британци, сматра директор Републичког центра за истраживање рата, ратних злочина и тражење несталих лица Милорад Којић.