САНУ: Турковићевој се привиђају нови Протоколи Сионских мудраца

Извршни одбор Српске академије наука и уметности /САНУ/ демантовао је постојање било каквог "меморандума два" који се поводом 30 година од почетка рата у Сарајеву помиње у писму које је министар иностраних послова у Савјету министара Бисера Турковић упутила свјетским званичницима, наводећи да је то свјесна и испланирана лаж без задршке.


Брегзитовци попују да нам је најбитније да се договоримо и одблокирамо државну заједницу БиХ

Чланови делегације Парламента Велике Британије, која борави у вишедневној посјети БиХ, истакли су данас у Сарајеву да треба уложити додатне напоре како би се у БиХ подигао степен међусобне комуникације и повјерења што је предуслов, не само за отклањање актуелних застоја у раду институција БиХ, него и за сваки напредак друштва.

Новаковић Бурсаћ: Нећу ићи на консултације, Звиздић привлачи пажњу

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сњежана Новаковић Бурсаћ рекла је да, сходно закључцима Народне скупштине Републике Српске, данас неће присуствовати консултативном састанку који је сазвао предсједавајући овог дома Денис Звиздић, те оцијенила да он на овај начин само жели привући пажњу на себе.


Звиздић: Ма шта ко мислио, БиХ ће бити члан НАТО

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Денис Звиздић казао је да би у наредном периоду требало одредити дименизије рада Парламента и покушати усвојити све оно што је годину дана чекало, а битно је и за европски пут БиХ, економски развој, осигурање социјалне стабилности и уопште за даљу демократизацију БиХ.


Усјековање главе Кулинове повеље

У сталним покушајима да властиту самобитност измјесте из 1992. бх муслимани се непрестано хватају за Повељу Кулина бана. И редовно испадају смијешни.Михајиличин први окршај у дресу ПДП: Кошарац једно прича, а друго изгласа

Осврћући се на изјаву шефа Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парлементарне скупштине БиХ Сташе Кошарца у којој прави разлику између себе, СНСД-а и политика које спроводе СДА и Денис Звиздић, члан Предсједништва ПДП-а Миланко Михајилица питао је Кошарца зашто је за истог Звиздића гласао при избору за замјеника предсједавајућег ПД ПС БиХ?МУП РС демантује Звиздића

У циљу објективног информисања јавности Министарство унутрашњих послова Републике Српске демантује наводе које је јуче изнио предсједавајући Савјета министара БиХ Денис Звиздић, да је МУП Републике Српске главни фактор због којег се питање утврђивања националне контакт тачке одгађа, као и да контакт тачка треба бити само у Дирекцији за координацију полицијских тијела БиХ.


Звиздић на службена путовања потрошио скоро 300.000 КМ

Предсједавајући Савјета министара Денис Звиздић прошле године је на службена путовања потрошио 299.857 КМ, од чега само на путовања у иностранство 294.146 КМ, утврдила је Канцеларија за ревизију институција БиХ. Овај износ је скоро исти, рецимо, новцу коју Њемачка данас даје за "регистрацију оружја" ОС БиХ.