ПДП опет небираним ријечима на Стевандићев рачун: Он је гласао за Звиздића и други СДА-гријеси

Режимски потрчко Стевандић својим јавним иступима доказује да никако не може да се излијечи од своје највеће фрустрације, а то су ПДП и СДС.

среда, јул 31, 2019 / 12:22

Тај политички преварант, осим што из џепова народа мјесечно узима хиљаде конвертибилних марака, а одбија да ради свој посао посланика у ПД ПС БиХ, за лажи и обмане које пласира има милионе добрих разлога – јавне ресурсе које је за послушност добија од свог газде, а које такође, да би их он харчио, плаћају наши грађани.

Потпуно је разумљиво да је заборавио све странке у којима је био, јер не зна им се број, донекле и да је свјесно потиснуо шта је све говорио о својим садашњим газдама, али немогуће да не памти шта су он лично и кадрови његове полтронске комби странке радили прије пар мјесеци да се додворе СДА, зарад фотеља у "политичком Сарајеву".

Управо је он лично гласао за СДА-овог Дениса Звиздића да буде предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ. Посланици његове странке у Народној скупштини Републике Српске нису подржали смјену СДА-овог Сенада Братића са мјеста потпредсједника НСРС, што је иницирао ПДП, а након што је Братићева странка покушала да оспори назив Републике Српске. Управо је он, конкретним потезима, доказао да је ‘инфузија’ и понизни слуга интересима СДА.

Стара народна изрека каже да о највишим моралним вриједностима говоре они који имају најмање кредибилитета за то, па тако и Стевандић о поштењу и патриотизму.Оставите одговор