Клуб новинара се огласио поводом напада на Владимира Ковачевића

Клуб новинара Бањалука најоштрије осуђује пријетње и увреде које је високи функционер СНСД-а Милан Тукић јуче, на Свјетски дан слободе медија, упутио новинару БН телевизије Владимиру Ковачевићу.

петак, 4 маја, 2018 / 18:02

Ово није први случај да Тукић вријеђа новинаре на друштвеним мрежама. Клуб новинара Бањалука позива све политичаре да се суздрже од Пријетње новинару БН телевизије услиједиле су након што је Тукић објавио твит: „У Бањој Луци, на Тргу Крајине, отворен Санаторијум. Радно вријеме: сваким даном од 18:00 часова.

Клуб новинара очекује и тражи од СНСД-а да на најстрожији начин санкционише Тукића због увреде нанесене грађанима Бањалуке и Републике Српске који свакога дана на Тргу Крајине породици Давида Драгичевићу пружају подршку у потрази за правдом и истином о мистериозној смрти њиховог сина.

Очекујемо од руководства СНСД-а да санкционише Тукића како би се бар мало ублажили неизмјерни бол и увреда нанесена породици Давида Драгичевића и бројним грађанима који свакога дана на Тргу Крајине траже истину и правду.
Клуб новинара Бањалука пружа максималну подршку породици Давида Драгичевића и групи „Правда за Давида“ у њиховој борби за правду и очекује да истина о мистериозној смрти Давида Драгичевића коначно буде објелодањена.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *