14:14 Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"14:06 Бијељина добила новог прволигаша, Мићо части са 5.000 КМ13:41 Паралелна стварност и у ваше име: Џаферовић пише предсједнику Азербејџана и криви Јермене13:13 Јавио се спонзор: Ердоган каже да је вријеме за окончање јерменске окупације13:07 Њујорк Тајмс напада Трампа да није платио порез 10 година, он каже да су фејкњузери13:03 Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији "одговарајућом акцијом одмазде"12:53 Непрактичност азбукоубиства: Б или В?12:43 Дарко Ристов Ђого: Још двије цртице о Српству, небесима, етносу, етосу и Црној Гори12:35 Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску12:19 Коначно неко: Милош Ковић поднио пријаву против Николе Самарџића због одобравања геноцида над Србима

Кад то Путин умота дипломатски: Скрипаљ је обични олош и издајник

Руски предсједник Владимир Путин рекао је да је бивши двоструки руски агент Сергеј Скрипаљ обични шпијун и издајник своје земље.

среда, 3 октобра, 2018 / 16:00

„Што се тиче теме Скрипаљевих, овај шпијунски скандал је наглашен вјештачки. Пратио сам неке изворе информација и ваше колеге покушавају да представе Скрипаља као неку врсту активисте за људска права. Он је само шпијун и издајник своје домовине“, рекао је Путин на енергетској конференцији у Москви.

Он је рекао да се ради о човјеку који је издао своју земљу.

„Замислите, неко оде и изда вашу земљу. Како бисте га ви третирали? Он је само олош, то је све“, истакао је Путин, пренио је „Спутњик“.

Путин је шпијунажу упоредио са проституцијом јер је то „један од најважнијих заната на свијету и сукоби међу службама безбједности почели су давно“.

„Никад нико није ту професију укинуо, нити је у позицији да то сада учини“, истакао је Путин.

Он је додао да, што прије се информативна кампања око Скрипаљевих оконча, то боље.Оставите одговор