Након америчког сената, Фејсбуков инсајдер иде пред британски парламент

Бивша службеница америчког технолошког гиганта "Фејсбук" Франсес Хојген, која оптужује ову компанију да ставља профит испред безбједности, изнијеће доказе за своје тврдње у британском Парламенту касније током мјесеца.


Сјећање је аут: Јер писање Римемберинг Сребреница је негирање "геноцида"?

Британска амбасада у Сарајеву је финансирала мрежну страницу МЦ Поточари, Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић састао се са др Вакаром Азмијем, предсједавајућим организације из Велике Британије, чије име се мора писати у оригиналу.


Брегзитовци попују да нам је најбитније да се договоримо и одблокирамо државну заједницу БиХ

Чланови делегације Парламента Велике Британије, која борави у вишедневној посјети БиХ, истакли су данас у Сарајеву да треба уложити додатне напоре како би се у БиХ подигао степен међусобне комуникације и повјерења што је предуслов, не само за отклањање актуелних застоја у раду институција БиХ, него и за сваки напредак друштва.
Међуетничка толеранција и владавина права у Енглеској: Поново оскрнављен хиндуистички храм у Свиндону

Хиндуски храм у Свиндону на југозападу Енглеске поново је био мета вандала и пљачке, пети пут од маја, јављају британски медији. Лопови су украли хиљаде фунти у готовини и оскрнавили главни олтар храма, гдје су постављена божанства, објавио је лист "Свиндон адвертајзер".


Велика Британија: Није што је наша инвазија пропала, колико што су талибани теорористи

Постоје "веома кредибилне" обавјештајне информације о томе да милитанти планирају напад у непосредној будућности на људе који покушавају да напусте Авганистан преко аеродрома у Кабулу, рекао је данас британски министар за оружане снаге Џејмс Хипи.


Џонсон сазива састанак Г7, Бајден присуствује виртуелно (као да другачије и може)

Амерички предсједник Џозеф Бајден виртуелно ће у уторак, 24. августа, присуствовати састанку лидера земаља Г7 на којем ће бити разговарано о ситуацији у Авганистану, изјавила је данас портпарол Бијеле куће Џен Псаки.