Швабе капиталисти питају: Шта да радимо са Брегзитом?

Хиљаде њемачких компанија затражило је савјет посљедњих седмица о томе како да се припреме за „Брегзит“, што је показатељ „велике забринутости“, рекао је директор Удружења њемачких индустријских и трговинских комора /ДИХК/ Ерик Швајцер.Иванић за Дојче веле: Ја волим Русију и хвала Лаврову за поклон

Ја сам свој човјек. Ја сам човјек који хоће да има добре односе и са Русијом и са Британијом и са САД-ом, па сам богами и човјек који хоће да има и добре односе унутар БиХ, и са Бошњацима и са Хрватима. Нисам за сукобе“, казао је српски члан у Предсјендиштву БиХ Младен Иванић.Република Српска даје пуну подршку Британији у Брегзиту?

Новоименовани британски амбасадор у БиХ Метју Филд је данас у Сарајеву нагласио да ће, упркос „Брегзиту“, присуство Велике Британије у БиХ и региону и даље бити значајно. Велика Британија ће наставити да подржава реформске процесе у БиХ, истакао је данас на састанку са министром иностраних послова БиХ Игором Црнатком.


Специјални и паралелни мотиви: И Вучић има своје британске обавјештајце

Велика Британија је посредством своје обавјештајне службе МИ6 директно укључена у распиривање тензија на Косову и Метохији и опструкцију посјете предсједника Србије Александра Вучића јужној српској покрајини, сазнају београдске „Вечерње новости“.