Јелена Тривић против Перице Бундала

Потпредсједница ПДП Јелена Тривић потврдила је да је послала писмо члановима Главног одбора ПДП како би их упознала о нестатутарном дјеловању шефа Клуба посланика ПДП Перице Бундала у НСРС.

понедељак, 15 јуна, 2020 / 13:29

Тривићева каже да неће напустити клуб ПДП у Скупштини Републике Српске и сматра да дјеловање посланика Перице Бундала није статутарно и није у интересу ПДП.

"Намјера ми није да величам себе и није ми повријеђена сујета, али одавно је познато да Бундало не ради у интересу ПДП", каже се у писму упућеном Главном одбору ПДП.

Тривићева у писму наводи:

"Договор на клубу када је формиран је био да он буде шеф шест мјесеци, то је сплетом околности пролонгирано на више од годину и по дана и онда нас је дочекао овакав расплет. Свјесна сам да су овакве ствари најмање потребне партији, да се бавимо сами собом. Али залажући у овој борби своју породицу, пријатеље, посао и саму себе, најмање што желим јесте да дијелим заједнички простор са људима који директно раде у нечијем интересу, а да то није интерес Партије нити народа Републике Српске."

Као примјер понашања Бундала, Тривићева је навела да јој је након гласања о случају "Пељешки мост" у Народној скупштини РС Перица Бундало пријетио ријечима: "будеш ли гласала како ти желиш не знаш ме ко сам и на шта сам спреман".2 КОМЕНТАРА

  1. Госпођа Јелена Тривић је једна од најбољих српских политичара млађе генерације, разумна, паметна, школована, коректна, одмјерена у изјавама, добра мајка, честита српкиња, поштује генерала Михаиловића и његову несрећну судбину, те је због свега што је досад учинила треба подржати у настојањима да се створи поштено, праведно и демократско друштво у РС, ако је то уопште могуће с оваквим несрећним и недораслим људима којима је политика некакво занимање.

  2. тодоре

    Српкиња, увијек великим словом, тешко да се писменом човјеку може омаћи. Или си желио нешто да поручиш, што је сваком са ко зна да сабере два-и-два очигледно.

    Дакле, „РС“ као што пише просјечан полуписмени усташки мозак, умјесто Српска, затим „српкиња“ малим словом, затим „добра мајка“ (!?!?) и још тога у само пар редова. И тако само на обичном правопису, остаде ти вољена гђа Тривић у блату осталих које си презрео са властите висине.

    Ниси јој поменуо најбољег друга младог полуписменог Шојића-Станивуковића, па да додамо на твој хвалоспјев и то да се увијек налази у добром друштву.