Ријалити претежак за желудац: Един коље, Давор се јави

Од мутавих полицијско-судских структура, неспособних да се изборе против напада на себе бољим и транспарентнијим радом, већ се служе трагикомичном присилом; гори су само међународно-окупацијски произвођачи ријалити програма, који би требало заиста ограничити на 18+.


Изборни феномени: Чудесни случај Адама Шукала

За протекле четири године од како је успио постати народни посланик, Шукало је постао препознатљив на политичкој сцени. А посебна ознака којом су га обиљежавали политички противници био је број гласова који је освојио 2014. – 260.

Закључци ГО ПДП редовни и без искључења из странке

Партија демократског прогреса остаје досљедна својим принципима и циљевима из Програма обнове Републике Српске и свим средствима ће се борити за њихову реализацију у интересу свих грађана Републике Српске, један је од закључака сједнице Главног одбора ПДП.


Јелена Тривић тражила од Вучића да обзнани доказе за страно мијешање у изборе

Јелена Тривић је посланица у будућем сазиву Народне Скупштине Српске изабрана на листи ПДП. Но, на крају отвореног писма предсједнику Србије она се потписује као „доцент доктор“. Ми једнако јавно питамо, да ли је то због ритуалног одрицања мандата на Тргу Крајине?СЗП одржао скуп на Старчевици

Садашњи амбијент у којем млади и образовани људи не могу напредовати или било шта постићи уколико не припадају владајућој странци се мора промијенити, како би се пружила прилика вриједним и способним, поручено је вечерас на трибини СзП којa је одржана у бањалучком насељу Старчевица.Јелена Тривић повријеђена Додиковом изјавом да је све илузија ако ниси дио власти

Као образована и амбициозна особа која је све своје успјехе у животу остварила помоћу рада, труда и талента, дубоко сам повријеђена и посрамљена изјавом Милорада Додика да је узалудно све уколико нисте дио власти.


Јелена Тривић: Три корака као предуслов за покретање економије

Јелена Тривић, професор Економског факултета у Бањалуци и предсједница Економског савјета Партије демократског прогреса разговарала је за београдске Вечерње Новости о развоју привреде, те је нагласила да приход од јавних предузећа у Републици Српској може да буде око 100 милиона марака годишње.


Котор Варош: Привреда као стратешки национални интерес

„Наша је обавеза да се имиџ о овој земљи промијени. Тренутна слика је: хаос, компликованост у одлучивању, неред, неизвјесност и то је основни узрок зашто инвеститори тешко одлучују да улажу овдје“, рекао је Младен Иванић, почасни предсједник ПДП-а на Привредном форуму „Привреда као стратешки национални интерес – улога и значај локалне
заједнице“ који је организован јуче у Котор Вароши.